Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Felgi, ukrycie niedoskonałości

Matyss
18-12-11, 22:33
Witam. Mam nietypową sprawę... Otóż na każdej z moich felg na ramieniu jest maznięta czerwoną farbą nazwa felgi... Ramiona są grafitowe i nieciekawe o wygląda. Napis jest długości około 3-4 cm, wygląda że ktoś poprostu napisał to pędzelkiem ;/ Nie chcę malowac felg ponieważ pozatym żenującym napisem powłoka lakiernicza felg jest idealna. I tu moje pytanie: macie może jakiś pomysł jak ukryć tą niedoskonałość nie robiąc wiochy ? Może jakiś sticker, wlepa, no ewentualnie malowanie choć chcę tego uniknąć. Może macie zdjęcia felg z jakimiś małymi wstawkami w postaci jakis wlep czy coś. Z góry dziękuję za pomoc.
Ps. fotki nie dodam ponieważ mój aparat ma error heh...

zakit
18-12-11, 22:42
jesli ktos to malowal pendzelkiem to nitro i delikatnie i w miare szybko to przemyc i powinno zejsc bez uszkodzen dla lakieru

Ryba88
22-12-11, 08:54
Kup lakier w zbliżonym odcieniu, lub jakimś innym kolorze, który by się Tobie podobał i zamaluj to co ktoś tam zrobił ;)

ygor
23-12-11, 15:01
lepiej sprobuj z rozpuszczalnikiem najpierw , jak zaczniesz malowac to bedziesz musial malowac cale felgi , nie rpzykryjesz kawałka tak żeby nie było widać ...