Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zbiorniczek do spryskiwczy

intel86
22-05-07, 15:21
Kilka dni temu kupiłem Honde Civic 1.3 16V. Dzień po zakupie zauważyłem że nie mam zbiorniczka do spryskiwaczy :) Cena samego zbiorniczka nie należy raczej do niskich no a mam trochę wydatków na początek wiec postanowiłem dorwać jakaś używkę. Znalazłem taka aukcje: http://www.allegro.pl/item197768238_honda_civic_92_rok_zbiorniczek_z_pom pka_45_zl.html
Orientujecie sie może czy ten zbiorniczek będzie pasował do mojej hondy. Za pomoc z góry dzięki

Lcfr
22-05-07, 15:24
powinien pasowac
ale potrzebujesz zbiorniczek z 2 pompkami bo jdna podaje na tylna wycieraczkę....

intel86
23-05-07, 18:39
No tak :) Dzięki

becek
24-05-07, 23:48
To już drugi post o zakupie Civica bez spryskiwacza jaki widzę (nie licząc mojego).
One kurde wypadają same czy ktoś na handel wymuje? :(

Lcfr
25-05-07, 09:00
To już drugi post o zakupie Civica bez spryskiwacza jaki widzę (nie licząc mojego).
One kurde wypadają same czy ktoś na handel wymuje? :(

czesto jak było uderzone przodem to taki zbiorniczek pęka
potem naprawiajacy nie zawsze ma dostep do takiej czesci skutek jest taki, ze sprzedaje bez... ;/

becek
25-05-07, 11:06
czesto jak było uderzone przodem to taki zbiorniczek pęka
potem naprawiajacy nie zawsze ma dostep do takiej czesci skutek jest taki, ze sprzedaje bez... ;/

Hania była uderzona tym rogiem, więc tak pewnie było.

intel86
25-05-07, 22:51
To cakiem możliwe bo podbno moja Honda poprzednik wjecha na jakis wiekszy kamien tak że rozwlil sobie przednie lewe alu więc pewnie też zachaczyl o zbiorniczek...

marianekss
26-05-07, 16:57
Albo taka przypadłość Hond bo u mnie jak kupiłem to nei działał silniczek spryskiwaczy na tylną szybę a później padł silniczek na przednią szybę ni ciekło ze zbirniczka co się później dowiedziałem że była tłuczona z przodu

misiek1980
26-05-07, 23:48
TRZEBA DOKŁADNIE SPRAWDZAC AUTO PRZED ZAKUPEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet takie duperele ja bym pojechał do sprzedajacego i kazal sobie zwrocic kase za zbiorniczek i silniczek

marianekss
27-05-07, 00:39
misiek masz racje trzeba dokładnie sprawdzać auto i takie własnie duperele mogą nam nieźle zatruć życie bo przy zakupie sie mówi a to się zrobi a później się okazuje że nie tak łatwo