Zobacz pełną wersję : Zbiorniczek do spryskiwczy
Kilka dni temu kupiłem Honde Civic 1.3 16V. Dzień po zakupie zauważyłem że nie mam zbiorniczka do spryskiwaczy :) Cena samego zbiorniczka nie należy raczej do niskich no a mam trochę wydatków na początek wiec postanowiłem dorwać jakaś używkę. Znalazłem taka aukcje: http://www.allegro.pl/item197768238_honda_civic_92_rok_zbiorniczek_z_pom pka_45_zl.html
Orientujecie sie może czy ten zbiorniczek będzie pasował do mojej hondy. Za pomoc z góry dzięki
powinien pasowac
ale potrzebujesz zbiorniczek z 2 pompkami bo jdna podaje na tylna wycieraczkę....
To już drugi post o zakupie Civica bez spryskiwacza jaki widzę (nie licząc mojego).
One kurde wypadają same czy ktoś na handel wymuje? :(
To już drugi post o zakupie Civica bez spryskiwacza jaki widzę (nie licząc mojego).
One kurde wypadają same czy ktoś na handel wymuje? :(
czesto jak było uderzone przodem to taki zbiorniczek pęka
potem naprawiajacy nie zawsze ma dostep do takiej czesci skutek jest taki, ze sprzedaje bez... ;/
czesto jak było uderzone przodem to taki zbiorniczek pęka
potem naprawiajacy nie zawsze ma dostep do takiej czesci skutek jest taki, ze sprzedaje bez... ;/
Hania była uderzona tym rogiem, więc tak pewnie było.
To cakiem możliwe bo podbno moja Honda poprzednik wjecha na jakis wiekszy kamien tak że rozwlil sobie przednie lewe alu więc pewnie też zachaczyl o zbiorniczek...
marianekss
26-05-07, 16:57
Albo taka przypadłość Hond bo u mnie jak kupiłem to nei działał silniczek spryskiwaczy na tylną szybę a później padł silniczek na przednią szybę ni ciekło ze zbirniczka co się później dowiedziałem że była tłuczona z przodu
misiek1980
26-05-07, 23:48
TRZEBA DOKŁADNIE SPRAWDZAC AUTO PRZED ZAKUPEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet takie duperele ja bym pojechał do sprzedajacego i kazal sobie zwrocic kase za zbiorniczek i silniczek
marianekss
27-05-07, 00:39
misiek masz racje trzeba dokładnie sprawdzać auto i takie własnie duperele mogą nam nieźle zatruć życie bo przy zakupie sie mówi a to się zrobi a później się okazuje że nie tak łatwo