Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : glosniki przednie honda civic 8 gen 3d

n0w3y_pl
12-12-11, 17:28
Witam, zalozylem dzis jeden glosnik ( nie mialem wiecej czasu ) do przednich dzwi, orginalne wygladaly jak plastikowe zabawki z magnesem wielkosci 5zl. Zalozylem zwykle infinity 6502i 16.5 cm nic specjalnego, chcialem tylko lepszy dzwiek w nizszych tonach itp.

Podczas wymiany dokonalem rowniez wyciszenia drzwi mata bitumiczna, jak i boczka drzwi, problem jest taki ze gra to gorzej niz oryginal ?

basu nie ma praktycznie wcale, wiem ze najlepszym rozwiazaniem bylo by zmiana radia i wzmacniacz lecz nie chce mi sie to bawic.

W poprzednim aucie zrobilem dokladnie ten sam zabieg o tu z tymi samymi glosnikami i wszystko gralo rewelacyjnie, nie wiem zbytnio co robic.

Macie jakies pomysly ? pozdrawiam.

Freeman85
13-12-11, 15:53
Moze fabrycznie montowane byly 2ohomowe? A moze pomylisles faze (zamiana + z -) przy zakładaniu i sie lewa strona znosi z praw± (z jednej strony glosnik pcha a z drugiej ci±nie). Załóż drug± stronę tak samo i wtedy oceń.

n0w3y_pl
13-12-11, 16:54
przewody obracałem bez różnicy , różnice widać jak bawię się balansem lewa/prawa, oryginał fajnie płynnie, upgrade badziewnie jak z " jamnika " czy kto¶ wie ilu omowe s± oryginalne gło¶niki w civicu 8gen ?