Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kołpaki Honda

mika
20-05-07, 16:47
Witam, nie wiem czy dobry dział wybrałam, ale mam sprawę typu: Posiadam kołpaki Hondy na przyjręcani do felgi ale nie mam pojęcia gdzie i jakie śruby kupić aby te kołpaki przykręcic do Koła. W hondzie mi powiedzieli że jest to śruba stożkowa i u nich za jedną zapłace 25 zl:| czy kupię takie śruby taniej? jeśli tak to gdzie i u kogo? może ktoś ma jakieś namiary?

pozdrawiam
Mika

skolopendra
20-05-07, 16:56
w sklepie motoryzacyjnym są dostępne
albo allegro :aloha:

wolf
20-05-07, 16:59
Proponuję poszukać w dziale Giełda lub na allegro.

marf
20-05-07, 17:02
Widzę że powracasz do tematu, na pewno są dostępne na allegro, a le czy na pewno stożkowa??? czy może "kula" z plastykowym pierścieniem.....

Lcfr
20-05-07, 20:35
Witam, nie wiem czy dobry dział wybrałam, ale mam sprawę typu: Posiadam kołpaki Hondy na przyjręcani do felgi ale nie mam pojęcia gdzie i jakie śruby kupić aby te kołpaki przykręcic do Koła. W hondzie mi powiedzieli że jest to śruba stożkowa i u nich za jedną zapłace 25 zl:| czy kupię takie śruby taniej? jeśli tak to gdzie i u kogo? może ktoś ma jakieś namiary?

pozdrawiam
Mika

ehhhhhhhhhhhhhhhh

jezeli masz ORYGINALNE fele hondy (alu lub stalowe)
to do ich przykręcena musisz mieć sruby P Ó Ł K O L I ST E ...
koszt kompletu na allegro (16szt) to 60zł

jednakze :d
do kołapków (do felg stalowych z kołpakami) potrzebujesz sruby tez pókoliste ale z takimi pierscieniami "gumowoplastikowymi" które powodują, że te kołpaki nie telepocą :afro: sie jak w polonezie...
i trakie sruby kupisz na allegro jako uzywki badz w dziale kupie/sprzedam...

Taboo
09-01-08, 17:24
witam, ma w tej chwili kołpaki przykręcane na śruby ale muszę je wymienic. Czy na ich miejsce będą pasować kołpaki wciskane? pozdrawiam :d

wunat
09-01-08, 18:28
beda

zuras555
09-01-08, 19:06
...u mnie byly stożkowe z gumowymi pierscieniami przytrzymujacymi kolpak:)

Mały
16-01-08, 11:00
Popytaj u wulkanizatorów.

mariacci
17-01-08, 01:06
Podjedź na pierwszy lepszy szrot dostaniesz to za grosze śruby muszą mieć plastykowe kołnierze, które przyciskają kołpak

Pozdrawiam

smsh
21-06-09, 23:07
Pozwolicie, że podepnę się pod temat, żeby nie zakładać nowego.
Świat schodzi na psy - parę dni temu pod...li mi kołpaki które nowe na allegro stoją 30zł :D
Czy widział ktoś z Was (i ewentualnie wie, gdzie można kupić) kołpaki na felgi 15 cali ale przykręcane śrubami do felgi? (rozstaw 4x100). Jakoś na allegro nie mogę nic wyhaczyć.

kedzier
23-06-09, 18:50
Zerknij tu http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12244354