Zobacz pełną wersję : Kołpaki Honda
Witam, nie wiem czy dobry dział wybrałam, ale mam sprawę typu: Posiadam kołpaki Hondy na przyjręcani do felgi ale nie mam pojęcia gdzie i jakie śruby kupić aby te kołpaki przykręcic do Koła. W hondzie mi powiedzieli że jest to śruba stożkowa i u nich za jedną zapłace 25 zl:| czy kupię takie śruby taniej? jeśli tak to gdzie i u kogo? może ktoś ma jakieś namiary?
pozdrawiam
Mika
skolopendra
20-05-07, 16:56
w sklepie motoryzacyjnym są dostępne
albo allegro :aloha:
Proponuję poszukać w dziale Giełda lub na allegro.
Widzę że powracasz do tematu, na pewno są dostępne na allegro, a le czy na pewno stożkowa??? czy może "kula" z plastykowym pierścieniem.....
Witam, nie wiem czy dobry dział wybrałam, ale mam sprawę typu: Posiadam kołpaki Hondy na przyjręcani do felgi ale nie mam pojęcia gdzie i jakie śruby kupić aby te kołpaki przykręcic do Koła. W hondzie mi powiedzieli że jest to śruba stożkowa i u nich za jedną zapłace 25 zl:| czy kupię takie śruby taniej? jeśli tak to gdzie i u kogo? może ktoś ma jakieś namiary?
pozdrawiam
Mika
ehhhhhhhhhhhhhhhh
jezeli masz ORYGINALNE fele hondy (alu lub stalowe)
to do ich przykręcena musisz mieć sruby P Ó Ł K O L I ST E ...
koszt kompletu na allegro (16szt) to 60zł
jednakze :d
do kołapków (do felg stalowych z kołpakami) potrzebujesz sruby tez pókoliste ale z takimi pierscieniami "gumowoplastikowymi" które powodują, że te kołpaki nie telepocą :afro: sie jak w polonezie...
i trakie sruby kupisz na allegro jako uzywki badz w dziale kupie/sprzedam...
witam, ma w tej chwili kołpaki przykręcane na śruby ale muszę je wymienic. Czy na ich miejsce będą pasować kołpaki wciskane? pozdrawiam :d
...u mnie byly stożkowe z gumowymi pierscieniami przytrzymujacymi kolpak:)
Popytaj u wulkanizatorów.
Podjedź na pierwszy lepszy szrot dostaniesz to za grosze śruby muszą mieć plastykowe kołnierze, które przyciskają kołpak
Pozdrawiam
Pozwolicie, że podepnę się pod temat, żeby nie zakładać nowego.
Świat schodzi na psy - parę dni temu pod...li mi kołpaki które nowe na allegro stoją 30zł :D
Czy widział ktoś z Was (i ewentualnie wie, gdzie można kupić) kołpaki na felgi 15 cali ale przykręcane śrubami do felgi? (rozstaw 4x100). Jakoś na allegro nie mogę nic wyhaczyć.
Zerknij tu http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12244354