Zobacz pełną wersję : gdzie OC
ahoj Panowie - nadszedl czas zaplacenia za OC /stawki warszawskie/ wiec najlepiej te osoby prosze o info - gdzie wg Was jest najtaniej - a moze macie jakiegos zaprzyjaznionego agenta ktory milo patrzy i daje pakiety OC AC NW
na auto mam max znizek czy to cos zmienia przy moto?
pozdr
jak masz full znizek to zmienia ale bardziej liczy sie jazda bezszkodowa , jezeli nie miales w ostatnich czasach jakies dzwona to git , Polecam ci Allianz jest w sumie chyba najtanszy jesli chodzi o motocykle , w takie cos uposażamy klientow przy zakupie nowego motoru u mnie w salonie.Jak cos to moge po weekendzie pogadac z tym naszym agentem.
od 98r nie bylo szkody z mojej winy - mialem OC na auto 65% znizki jedno PZU drugie Link - oba auta sprzedane w tej chwili nie mam nic
moto to bandit 600n 2003 swiezo sprowadzony przezemnie
dzieki
ghej... jak mogłes kupic bandita... chociaz z absem?
oc na moto to grosze.. naprawde nie ma znaczenia gdzie wykupisz. Ja w allianzie płace bodajze 65 zł na rok... najtansze jest chyba pzu.
ghej... jak mogłes kupic bandita... chociaz z absem?
oc na moto to grosze.. naprawde nie ma znaczenia gdzie wykupisz. Ja w allianzie płace bodajze 65 zł na rok... najtansze jest chyba pzu.
Fakt OC to grosze ale chyba przemira interesi pakiecik caly a z tego co wiem to allianz ma najtaniej z reszta podobno z pzu jesli chodzi o caly pakiet sa jakies jazdy.
juz nie pamietam dokladnie jak to jest ale kiedys sprawdzałem pzu wyszło najtaniej w pzu zas ocm ac w allianz. w sumie to zadzwon i zapytaj to tylko dwa telefony a oszczednosc moze byc kolosalna
nie ma absu :(( alema podgrzewany fotel - grunt to dbac o jajka :P
wczorej juz wisialem na infoliniach i wlasnie wyszlo na PZU i Allianz i niech no tylko agenci powstaja
ps. Amadeus - w korkach beda stac takie cipki jak ja :aloha:
alema podgrzewany fotel - grunt to dbac o jajka
Nie wiem, czy wiesz, ale akurat podgrzewanie jajek daje więcej złego niz dobrego :D
A co do pakietu na moto to poczytaj dobrze warunki AC.
jak juz takim lekki OT to zapytam kto ma wieksze narzady - spoceni murzyni wygrzani w sloncu czy zmarzniety eskimos?
OC - okrag warszawa - wygrywa PZU
z AC rowniez - jak nie znajde pakietu /bedzie ciezko bo moto sprowadzone indywidualnie przezemnie/ to zawsze zostaje wykupienie AC na 4 raty i przeciez i tak pod koniec sezonu sprzedam
Ziom "a little problem we have" :aloha: allianz ogolnie tani jest ale niestety nie ubezpieczaja motorów z importu... :/
juz to wiem - ale dzieki za pomoc - PZU mnie wychodzi najtaniej wiec pewnie wezme AC na 4 raty splace 2 i sie sezon skonczy moto sie sprzeda ;)
juz to wiem - ale dzieki za pomoc - PZU mnie wychodzi najtaniej wiec pewnie wezme AC na 4 raty splace 2 i sie sezon skonczy moto sie sprzeda ;)
A raty i tak trzeba bedzie zapłacić :d ...... potem dopiero wycofać resztę