Zobacz pełną wersję : Tylne zawieszenie
Witam,
Przymierzam się do "renowacji" tylnego zawieszenia w civicu V HB tzn. amortyzatory, gumy, tuleje ,sworznie itd.
Prośba, czy mógłby ktoś mi wypisać jakich części potrzebuje?
Na jakie koszta musze się nastawić?
Czy znacie kogoś kto zrobiłby to dobrze i w miare tanio?
Albo macie dostęp do tanich części?
Wolałbym unikać używek...
Czy doradzacie oryginał?
Pozdrawiam!!!
Witam,
Przymierzam się do "renowacji" tylnego zawieszenia w civicu V HB tzn. amortyzatory, gumy, tuleje ,sworznie itd.
Prośba, czy mógłby ktoś mi wypisać jakich części potrzebuje?
Na jakie koszta musze się nastawić?
Czy znacie kogoś kto zrobiłby to dobrze i w miare tanio?
Albo macie dostęp do tanich części?
Wolałbym unikać używek...
Czy doradzacie oryginał?
Pozdrawiam!!!
.Każda Honda V HB ma kilkanaście lat!!! Więc do wymiany jeśli chcesz to zrobić dobrze to wymień wszystko w zawieszeniu.I posiłkuj się EPC bo sprzedawcy mają błędy w katalogach.Tylko pytam się dlaczego chcesz to robić z tyłu? Przód jest dobry?Co do kosztów to oryginały są drogie ale masz pewność,że następne ładne kilka(naście) lat bez problemów.Co do robienia dobrze i tanio to zrób to sam(bez podtekstu).Dostęp do tanich części??Oryginały są drogie ale wytrzymałe.Kupisz tanio zapłacisz dwa razy.Pytaj na HAPARTS.Z używkami daj sobie spokój bo wywalisz kasę nie mając pewności co dostałeś.
Oryginaly sa drogie
Ale tylko w polsce jak chcesz kupic wiecej czesci to poszukaj sobie u dealera WyUsa mozesz kupic online
Tak przód był robiony na początku tego roku przy okazji remontu silnika ale tylko to co było potrzebne..
ale nie orientujecie się w jakiej kwocie powinienem się zamknąć?
Mi się zamknęło w 700pln, duże cukierki kupiłem oryginalne. Zalecane jest tak zrobić. W moim przypadku auto pojkechało do mechanika (nie jest najtańszyw mieście, ale dobry).