Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Szukam deflektora na maskę dla Civic VIII

przezar
07-12-11, 10:11
Witam, jestem nowym użytkownikiem, więć proszę o wyrozumiałość, jeżeli temat, który poruszam był już wcześniej dyskutowany.

Od dłuższego czasu poszukuję deflektora na maskę do mojej Hondy Civic VIII Type S+. Zaznaczam, że nie interesuje mnie tzw "bra". Element, o który zapytuję wykonany jest z tworzywa sztucznego i za zadanie ma chronić przód maski przed degradacją wskutek udzerzeń kamieni etc. Przeglądałem już chyba wszystkie strony www. Być może któryś z Kolegów/Koleżanek ma już coś takiego zamontowanego u siebie. Jeżeli tak może zechce podzielić się wiedzą, gdzie podobny element mogę nabyć. Byłbym dodatkowo wdzięczny za wszelkie inne uwagi dotyczące użytkowania rzeczonego elementu. Czy wiąże się to z jakimś ryzykiem uszkodzenia lakieru etc.
pozdr.

Dawid S
07-12-11, 10:33
Nie ten dział :mad:

przezar
07-12-11, 11:07
ok, dzięki, sorki, nie zamierzałem śmiecić. Gdzie go wrzucić?

endepende
07-12-11, 18:30
Widzialem na 100% cos w rodzaju przezroczystego laminatu tudziez innego tworzywa w rodzaju bra z tym ze to byla sztywna konstrukcja nakladana tylko na przod maski. Na civinfo.com sie chyba przewalil taki temat, a cos takiego u siebie mial jeden z australijskich Civiców, o ile sie nie myle to jest to normalne akcesorium Hondy na tamten rynek wiec pasuje idealnie.

przezar
07-12-11, 23:15
Dzięki, sprawdzę i podążę tym tropem :)