Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z pamięcią Radia JVC, po wymianie bezpiec świecą pozycje ? Ej2 HELP

kubiak91
05-12-11, 11:21
Siemanko,

Problem wygląda następująco...

Mam ej2 d15b7

Miałem problem z pamięcią radia (ustawienia się resetowały po zgaszeniu zapłonu) wraz z zegarkiem. Zegar też się resetował.

Kolega z forum podpowiedział, żebym zmienił bezpiecznik 7,5 który znajduje się w skrzynce przy akumulatorze.
<b>
Bezpiecznik zmieniony, ALE</b>.... świecą za to cały czas pozycje i podświetlenie zegarów.:confused::confused::confused:

Jak podłączałem w lato radio to wszystko działało, wraz zegarkiem. Ale później same z siebie wyszło :(

PROBLEM z PROBLEMEM :(

Pomocy.

Z góry dzięki za pomoc :cool::cool::cool::cool:

Chipsy2
05-12-11, 11:37
nie połączyłeś przypadkiem przewodu pomarańczowego z żółtym albo czerwonym w kostce iso dokładnie 6 pin

kubiak91
05-12-11, 14:28
ale co masz na myśli ? że zły przewód jest podłączony w kostce ISo i daje sygnał do świateł ?

Chipsy2
05-12-11, 14:43
jeśli masz przypadkiem połączony pomarańczowy który odpowiada za podświetlenie radia do któregoś z plusów a najprędzej do tego od podtrzymania to tak się może dziać

kubiak91
06-12-11, 14:25
kable dobrze podłączone sprawdziłem. słuchaj jak zmienie bezpiecznik 7,5 to swiecą pozycje i podswietlenie zegarow i jest sygnal dzwiekowy ze drzwi sa otwarte. jak zamkne jest ok.

kyzer
06-12-11, 20:25
Dobrze podłączone gdzie? w iso ? a jak jest zrobione przejscie z iso na hondowską wtyczke?
Musisz mieć coś namieszane