Zobacz pełną wersję : potrzebna instrukcja do Alpine cde-9843r
[H] Dylu [H]
16-05-07, 14:51
przegrzebałem wiele stron i nie moge nic znalzezc...potrzebna mi jest instrukcja po PL lub ENG do modelu Alpine cde-9843r....zwracam uwage na literke "r", bo Alpine cde-9843 to inne radio i do niego instrukcje znalazlem, ale nie ma w niej wiekszosci funkcji dostepnych w moim radyjku...
jezeli ktos dysponuje takowa instrukcja to prosze dac znac :)
pozdro...
Siemka posiadam instrukcje ale do alpine cde-9843RM jeśli to to samo to służe pomocą :hinczyk:
[H] Dylu [H]
16-05-07, 16:21
griko, poszla PMka z moim mailem...bede wdzieczny jak wyslesz...
to generalnie to samo
mam nadzieje, acz kolwiem jak juz napisalem literka "r" zmienia funkcje znacznie w odroznieniu od wersji bez r, tak wiec sytuacja moze byc analogiczna do wersji rm :/ , no nic...zobaczymy...
zmienia, ale pogląd na obsługę będziesz miał, a resztę sobie dośpiewasz ;)
[H] Dylu [H]
16-05-07, 18:43
zmienia, ale pogląd na obsługę będziesz miał, a resztę sobie dośpiewasz ;)
poglad to ja mam z instrukcji od 9843, ale sa nazwijmy to "funkcyjki" czy podfunkcje, ktorych rozkminic nie umiem :D
dobra...spadam na spot :aloha:
wizualnie twoje radyjko niczym nie różni się od mojego prócz kolorem (mam pomarańczowy podświetlanie) postaram się wysłąć instrukcje w piąte lub pon.(problem ze skanerem)
pozdro :aloha:
[H] Dylu [H]
17-05-07, 21:22
wizualnie twoje radyjko niczym nie różni się od mojego prócz kolorem (mam pomarańczowy podświetlanie) postaram się wysłąć instrukcje w piąte lub pon.(problem ze skanerem)
pozdro :aloha:
bede wdzieczny...
pozdrawiam