Zobacz pełną wersję : Znaczek Hondy na maskę oraz na klapę
Witam,
Potrzebuję zakupić znaczek Hondy na maskę oraz na tylną klapę. Chodzi o model Civic 5 gen. hatchback. Czy taki znaczek pasuje tylko i wyłącznie od V gen. hatchback czy można dobrać też od innego modelu? Byłbym wdzięczny za pomoc lub za odesłanie do odpowiedniego działu bo nie mogłem takowego znaleźć.
roznia sie troche wielkoscia i rozstawem tych dwoch bolcy pozaty te z 5 gen sa dopasowane pod zaokroglenia na klapie i na masce z 4gen np masz proste chodzi o plaszczyzne powierzchni ktora przylegaja ale wszystko jest do zrobienia zamiast klasc na bolce mozna przyklejc a jak podrzejesz np w gorącej wodzie to i daja sie podgiac
Byłbyś w stanie podratować jakimiś linkami z Allegro lub forum jeżeli ktoś ma na sprzedaż bo jestem zielony w tym temacie. Byłbym wdzięczny za pomoc..
Byłbyś w stanie podratować jakimiś linkami z Allegro lub forum jeżeli ktoś ma na sprzedaż bo jestem zielony w tym temacie. Byłbym wdzięczny za pomoc..
Na allegro to chyba sam możesz poszukać.
jacek_bp, nie.. nie ukradli. Poprzedni właściciel chciał pomalować elementy na gładko i pozbył się emblematów.
PlushaQ, na Allegro są emblematy ale zauważyłem, że inne są na klapę a inne na maskę - wielkość. Pytam się, ponieważ nie wiem czy z sedana/coupe też pasują na hatchbeck'a. A po co szukać tylko na hatchbecka skoro może (stąd moje zapytanie) podejdą też emblematy z sedana/coupe?
Nie podejdą, ta z Coupe napewno nie, sedan 50/50 - nie mam pewności.