Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Subwoofer volvo czy sie da ?

miichalek
29-11-11, 17:15
Witam zastanawaim sie nad zalozeniem do swojego EG subwoofera fabrycznego od volvo i pytanie czy da sie to podłączyć ? z oryginalnym wzmacniaczem od volvo czy moze byc inny ? Mam radio z wyjsciem RCA

Chipsy2
29-11-11, 17:24
forumowa wróżka jest aktualnie na wczasach :D Podaj więcej konkretów jakie masz to radyjko jaki jest model tego wzmacniacza suba więcej informacji. Wydaje mi się że na daną chwilę dużo się da w tym temacie zrobić wszystko to kwestia kosztów.

miichalek
29-11-11, 18:13
Więc radyjko to nówka sztuka. Clarion CZ201e a sub to cos w ten deseń i niewiem czy sie uda podpiac ten volvoski wzmacniacz czy lepiej kupic sam sub od volvo i zainwestowac w jakis wzmacniacz

Chipsy2
29-11-11, 18:30
Więc radyjko to nówka sztuka. Clarion CZ201e a sub to cos w ten deseń i niewiem czy sie uda podpiac ten volvoski wzmacniacz czy lepiej kupic sam sub od volvo i zainwestowac w jakis wzmacniacz

Nadal podałeś tylko część informacji daj jakiś model tego wzmacniacza poszukaj też coś w temacie w google ciężko będzie tak trafić żeby tu u nas ktoś miał taką konfigurację jak masz możliwość skompletować .

miichalek
29-11-11, 19:08
wiec numer seryjny subwofera tzn. oznaczenie :
Volvo Subwoofer (HT-841) tyle na chwule obecną znalazlem ale szukam dalej i postaram sie dostarczyc jak najwiecej info

SorryAleNiChu
30-11-11, 07:58
Nie widziałem tego Subwoofer'a, ale jak nie jest on zintegrowany (w jednej kupie) ze wzmacniaczem to powinno się go dać podłączyć jako zwykły głośnik. Co do wzmacniacza to musiał byś wiedzieć które wej/wyj do czego służą jeśli nie są oznaczone. Musiał byś dać jakieś foty tego zestawu.

nike69
30-11-11, 22:39
wlasnie daj dokladne fotki szprzetu, wszystko sie da podlaczyc.

patologg
01-12-11, 09:21
A czemu sie uparles akurat na subwoofer i wzmacniacz z volvo?? :D