Zobacz pełną wersję : komputer srs
gdzie jest komputer obslugujacy poduszki, w ktory trzeba sie wpiac kompem zeby skasowac blad. typ z autodiagnostyki za taka informacje krzyknal mi 50 zl wiec podziekowalem.
jak by ktos mial watpliwosci to używałem opcji szukaj.
a w manualu szukales :szukaj:
nie posiadam takiego :( , a to przypadkiem nie chodzi o ten komputer przy prawej nodze pasazera z przodu? gdzies czytalem ze tam chyba jest jakis komp. tylko nie wiem czy w 6 genie.
[H] Dylu [H]
14-05-07, 16:45
nie posiadam takiego :( , a to przypadkiem nie chodzi o ten komputer przy prawej nodze pasazera z przodu? gdzies czytalem ze tam chyba jest jakis komp. tylko nie wiem czy w 6 genie.
wlasnie tam wpinali mi sie aby usunac blad srs
Dylu [H]]
mozesz podac namiary i koszt bo w sumie w warszawie bywam prawie codziennie.
w jakich okolicznosciach wyskoczyl Ci blad srs? bo ja mialem dzwona i wymienialem poduchy i sie zastanawiam czy samo wykasowanie wystarczy.
[H] Dylu [H]
14-05-07, 17:20
Dylu [H]]
mozesz podac namiary i koszt bo w sumie w warszawie bywam prawie codziennie.
w jakich okolicznosciach wyskoczyl Ci blad srs? bo ja mialem dzwona i wymienialem poduchy i sie zastanawiam czy samo wykasowanie wystarczy.
ja tego nie robilem, robil to przy mnie koles od ktorego kupowalem auto w jakims warsztacie pod poznaniem :d , blad wystapil w czasie motazu autoalarmu...poszlo jakies zwarcie czy cos...koszt zabiegu to 50 pln...ale na forum gdziesz czytalem ze mozna usunac ten blad samemu...poszukaj...
wiem ze mozna ale ja mialem wystrzelone poduszki wiec wole zrobic to fachowo.
[H] Dylu [H]
14-05-07, 17:34
wiem ze mozna ale ja mialem wystrzelone poduszki wiec wole zrobic to fachowo.
z tego co wiem, po wypadku w ktorym wawlilo ci jaski, trzeba po za ich wymiana i resetem kompa zrobic cos jeszcze...tylko nie pamietam co...o tym tez gdzies czytalem na forum :d
nie wiem czy chodzi Ci o to ale ja slyszalem ze trzeba jeszcze wymienic napinacze tylko podbno przed liftem mojej hani nie bylo napinaczy.