PDA

Zobacz pełną wersję : komputer srs

oldee
14-05-07, 16:31
gdzie jest komputer obslugujacy poduszki, w ktory trzeba sie wpiac kompem zeby skasowac blad. typ z autodiagnostyki za taka informacje krzyknal mi 50 zl wiec podziekowalem.

jak by ktos mial watpliwosci to używałem opcji szukaj.

Rikoo
14-05-07, 16:34
a w manualu szukales :szukaj:

oldee
14-05-07, 16:43
nie posiadam takiego :( , a to przypadkiem nie chodzi o ten komputer przy prawej nodze pasazera z przodu? gdzies czytalem ze tam chyba jest jakis komp. tylko nie wiem czy w 6 genie.

[H] Dylu [H]
14-05-07, 16:45
nie posiadam takiego :( , a to przypadkiem nie chodzi o ten komputer przy prawej nodze pasazera z przodu? gdzies czytalem ze tam chyba jest jakis komp. tylko nie wiem czy w 6 genie.
wlasnie tam wpinali mi sie aby usunac blad srs

oldee
14-05-07, 17:08
Dylu [H]]

mozesz podac namiary i koszt bo w sumie w warszawie bywam prawie codziennie.

w jakich okolicznosciach wyskoczyl Ci blad srs? bo ja mialem dzwona i wymienialem poduchy i sie zastanawiam czy samo wykasowanie wystarczy.

[H] Dylu [H]
14-05-07, 17:20
Dylu [H]]

mozesz podac namiary i koszt bo w sumie w warszawie bywam prawie codziennie.

w jakich okolicznosciach wyskoczyl Ci blad srs? bo ja mialem dzwona i wymienialem poduchy i sie zastanawiam czy samo wykasowanie wystarczy.
ja tego nie robilem, robil to przy mnie koles od ktorego kupowalem auto w jakims warsztacie pod poznaniem :d , blad wystapil w czasie motazu autoalarmu...poszlo jakies zwarcie czy cos...koszt zabiegu to 50 pln...ale na forum gdziesz czytalem ze mozna usunac ten blad samemu...poszukaj...

oldee
14-05-07, 17:29
wiem ze mozna ale ja mialem wystrzelone poduszki wiec wole zrobic to fachowo.

[H] Dylu [H]
14-05-07, 17:34
wiem ze mozna ale ja mialem wystrzelone poduszki wiec wole zrobic to fachowo.
z tego co wiem, po wypadku w ktorym wawlilo ci jaski, trzeba po za ich wymiana i resetem kompa zrobic cos jeszcze...tylko nie pamietam co...o tym tez gdzies czytalem na forum :d

oldee
14-05-07, 17:38
nie wiem czy chodzi Ci o to ale ja slyszalem ze trzeba jeszcze wymienic napinacze tylko podbno przed liftem mojej hani nie bylo napinaczy.