PDA

Zobacz pełną wersję : części w civic IV

Parki94
21-11-11, 20:24
Siemka, mam parę pytań dotyczących civic IV w sedanie..
Czy tylny zderzak i lewy błotnik przedni podejdzie od hatchbacka??
Czy przedni zderzak podejdzie od CRXa??
Gdzie mogę dostać jakieś dokładki??;)
Od czego można do przodu włożyć siedzenie?? coś ala kubełek od CRXa są fajne ale 3D i nie wiem czy fajnie będzie to wyglądać..
Czy cięgiełko z tylnych drzwi te od zamknięcia ręcznie drzwi z tym plastikiem podejdzie od hatchbacka??
Jeszcze zastanawia mnie jak montujecie do civic IV wydechu basowe okrągłe po lewej stronie, dajkecie jedną rure 90 stopni drugą rure 90stopni i wydech?? Może ktoś dać zdjęcie jak ma ktoś to zrobione??
I jeszcze czy podejdzie linka do otwierania bagażnika ze środka od hatchbacka??
To chyba wszystko i z góry dzięki za pomoc;)

19daro91
26-11-11, 19:37
Czy tylny zderzak i lewy błotnik przedni podejdzie od hatchbacka??
- niestety nie podejdzie musisz szukac od SEDANA

Czy przedni zderzak podejdzie od CRXa??
- tak

Gdzie mogę dostać jakieś dokładki??
- www.civic4g.pl musisz pytac na forum i szukac okazji

Od czego można do przodu włożyć siedzenie?? coś ala kubełek od CRXa są fajne ale 3D i nie wiem czy fajnie będzie to wyglądać..
- od crx-a podejda i fajnie się w tych fotelach jezdzi sa wygodne i nie latasz w nich.

Czy cięgiełko z tylnych drzwi te od zamknięcia ręcznie drzwi z tym plastikiem podejdzie od hatchbacka??
- nie mam pojecia :(

Jeszcze zastanawia mnie jak montujecie do civic IV wydechu basowe okrągłe po lewej stronie, dajkecie jedną rure 90 stopni drugą rure 90stopni i wydech?? Może ktoś dać zdjęcie jak ma ktoś to zrobione??
- zrobie fotke u mnie jak bede mial okazje i Ci wyśle :) to sobie zobaczysz jak mam zrobione.

I jeszcze czy podejdzie linka do otwierania bagażnika ze środka od hatchbacka??
-jest krutsza linka do HB a od sedana jest inna i dłuższa :)

To chyba wszystko i z góry dzięki za pomoc
- nie ma problemu :) po to jest forum zeby się wszystkiego dopytac :D pozdrawiam