Zobacz pełną wersję : Podgrzewane lusterka ?
Witam mam pytanie czy jak się ma el lusterka to one tez są podgrzewane i się to podgrzewanie włącza przyciskiem od podgrzewania tylnej szyby ?
Honda Civic listopad 95' 1,5 V-TEC
Pozdrawiam
a właściwie zakładał już ktoś z was ogrzewanie lusterek?
jakieś problemy czy prościzna??
czy ten osprzęt co znajduje sie na allegro jest coś warty??
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=20154
:szukaj:
Ok dzięki za odp
Pozdrawiam
Tak na przyszłość, ja w swojej Hani dziś wymieniałem wkład lusterka bo mi pękł, i okazało się że pod spodem oryginalnych jest taka mata do podgrzewania, nic tylko plus i minus podpiąć. Więc polecam bo wydaje się mało roboty, jeśli umie się wypiąć lusterko bez złamania i jeśli kable łatwo przejdą. Jak komuś się uda to niech da znać.
Tak na przyszłość, ja w swojej Hani dziś wymieniałem wkład lusterka bo mi pękł, i okazało się że pod spodem oryginalnych jest taka mata do podgrzewania, nic tylko plus i minus podpiąć. Więc polecam bo wydaje się mało roboty, jeśli umie się wypiąć lusterko bez złamania i jeśli kable łatwo przejdą. Jak komuś się uda to niech da znać.
Może miałeś wymieniane lusterka z jakiegoś powodu, albo poprzedni właściciel założył maty? Bo jakoś nie orientuję się, żeby po prostu "było", ale nie podpięte…
Jak komuś się uda to niech da znać.
Mi sie udalo :)
Teraz znowu bede musial to powtozyc bo mata mi sie przepalila.
oryginalnie nie montowali a tam kto ma to poprzedni właściciel kombinował