PDA

Zobacz pełną wersję : Fotele po raz kolejny

bilon
18-11-11, 12:38
Witam wszystkich zebranych :) Chcę wymienić fotele z przodu w mojej civic V gen HB na jakieś inne. Z tego co znalazłem na forum można tam wsadzić z prelude,crx. Nic natomiast nie znalazłem na temat foteli z hondy IV gen... czy będą takowe pasować? Dzięki za wszelką pomoc :)

radar333
18-11-11, 12:50
Jak się popieści to się wszystko zmieści. My z kolegą montowaliśmy fotele z CRX 1 gen do coupe 6 gen. wiadomo że rzeźba (spawanie, cięcie szyn) ale są. Od 4 gena są takie same szyny jak z CRXa 2 gena więc będzie podobnie jak z tymi od CRXa. Zawsze trzeba gdzieś przewiercić, gdzieś coś dospawać itp. Konkretny opis chyba był na forum co i jak w jakim miejscu. Na pewno o fotelach z Prelude - z CRX nie wiem.

bilon
18-11-11, 12:59
właśnie o to chodzi, że wolał bym nie spawać.wiercenie ok ale spawanie to już będzie problem...a niestety w mojej okolicy tylko z IV mogę dostać

CroX
18-11-11, 13:02
Przecież wysyłka to już nie obca nam rzecz :) wiem bo sam sprzedaję fotele z preludy i wysyłałem nie raz :)

Maly166
18-11-11, 13:07
Sluchaj ja ma z preludy V generacji w civicu VI i wszystko pasuje tylko przeżuć swoje szyny z civica do tych siedzen z pralki i powinno byc ok

bilon
18-11-11, 13:12
staram się ograniczać koszta dlatego szukałem w okolicy :p czyli w sumie to wystarczy przełożyć szyny z civica do innych foteli i będzie pasować?