Zobacz pełną wersję : wiązka silnikowa d16z5 do EG4
Mam mały problem z elektryką;/ Mam kompletny po remącie silnik d16z5 kompletną wiązke silnikową i kabinową i chce włozyc do eg z d15b2 moze byście pomogli przy ogarnieciu albo objaśnieniu przeróbki tej elektryki z góry dzieki:cool:
musisz przerabiac wiazki tak ci nie podejda :>nie ma lekko
Kolego na forum honda-crx.info znajdziesz w manualu schematy wiązki od d16z5. To powinno pomóc.
dobra dzięki bede patrzył a nikt z okolic warszawy nie miał by chęci i czasu pomuc?? Napewno nie za darmo:P
Na jakim kompie chcesz to uruchomić?
Mam wszystko do z5 razem z kąpem mam także od b2 więc nie wiem
No to komp z z5 i nieco przerobić wiązkę z b2 - pociągnąć kable do wtrysków (przez resistor box) i porzeźbić przy aparacie - tak bym to widział :rolleyes:
Powiem Ci szczerze że juz próbowałem cos zrobic ale bez schmatów i pomocy mi to nie wyjdzie
Odnawiam post bo Panowie mam schematy ale to nie jest łatwe:( Kto z okolic warszawy lub z wawy mógł by pomóc?? Moge auto odstawic do wawy w najgorszym wypadku zeby ktoś mi przerobił tą cholerną wiązke pod z5 kto chetny pomocy pisać co i ile to $ dogadamy sie hehe