PDA

Zobacz pełną wersję : Skąd wziąć takie pierdoły !!!!

mkamosz
09-05-07, 21:54
Witam,

Mam pytanie, zna ktoś kogoś lub jakiś szrot w w okolicy Zielonej Góry lub w lubuskim gdzie stoi honda civic hatchback V generacja.
Potrzebuje mechanizm do otwierania schowka, listwe boczną ozdobną przy drzwiach kierowcy (szyba), uchwyt do regulacji nawiewu (dźinks :-)), reflektor od kierowcy.

Jeśli by ktoś coś wiedział gdzie takie pierdoły dostać to będe wdzięczny. Tylko proszę nie podawać "wejdź sobie na allegro i tam wszystko znajdziesz - please"

Pozdro
Kamaz

pompek
09-05-07, 22:50
wziąść
wziąć... :/ przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać...

analogue
09-05-07, 23:16
pompek, buhehe smiac mi sie z Ciebie chce zajrzyj do slownika! pisze sie tak jak kolega napisal, ktory zalozyl temat! tzn. WZIĄĆ a co do takich dupereli to popatrz na allegro

pompek
10-05-07, 09:54
pompek, buhehe smiac mi sie z Ciebie chce zajrzyj do slownika! pisze sie tak jak kolega napisal, ktory zalozyl temat! tzn. WZIĄĆ a co do takich dupereli to popatrz na allegro
a nie, bo to mi się chce z Ciebie śmiać... przeczytaj uważnie, jak kto napisał... a po drugie, to on poprawił jak zwróciłem mu uwagę...

[ Dodano: Czw 10 Maj, 2007 ]
przepraszam za OT ale musiałem się bronić...

mortas
10-05-07, 15:09
Wejdz na dzial gielda i tam zapytaj o takie rzeczy , ludzie maja duzo takich dupereli bo garazach :d

olo12
10-05-07, 19:18
Siema
jedz do Zdobylaka na wrocławskiej. On ma na placu napewno VI gen moze cos z niej bedzie pasowac. A jak nie u niego to podjedz na szrot na Racule tam jest aut od ... i na dodatek chyba widzialem jakas hanie a bylem tam wczoraj (wtorek).

A tak z innej bajki orientujesz sie czy jest w zielonej jakis klub hondy albo moze spotykaja sie gdzies ludziska furkami???? tak na :piwo2: ????

pozdrawiam

tomiek
10-05-07, 20:27
Polecam portal internetowy www.allegro.pl, tam są tacy panowie co sprzedają Hondy na części. Bierze sie telefon, dzwoni i kupuje lub nie (w zależności od utargowanej ceny)
Globalna wioska :agent: