Zobacz pełną wersję : Czy w wersji z klimą '98 może nie być filtra kabinowego?
Naczytałem się tutaj trochę wątków i są dwie możliwości montażu filtra kabinowego. Mam wersję 1.4 '98 z klimą i po zdjęciu schowka - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/49250b2b7eb18f65.html - nie ma tam żadnej kieszeni na filtr. Czy może znajdować się on gdzie indziej lub może być wersja bez niego?
Czy może znajdować się on gdzie indziej
nie
może być wersja bez niego
moze
skolopendra
09-05-07, 15:35
filtr jest bardziej z lewej strony
i pod spodem
nie ma filtra w nim. U mnie tez
Witam
ja mam taki problem że w mojej Hondzie '99 3D ej9 jest chyba ten filtr.
Po zdjęciu czarnej osłony w kształcie litery L pokazuje się taka jasna ramka a w niej mogę zobaczyć coś jakby papier zgiety w harmonijkę , ale nie sposób jej wyciągnąć bo przeszkadza ta poprzeczka którą widać na tym zdjęciu (do dołu sciagnąc sie nie daje).
Czy to oznacza że muszę jakoś odkręcić tą poprzeczkę ? Jesli tak to jak ?
Pozdrowienia
Witam
ja mam taki problem że w mojej Hondzie '99 3D ej9 jest chyba ten filtr.
Po zdjęciu czarnej osłony w kształcie litery L pokazuje się taka jasna ramka a w niej mogę zobaczyć coś jakby papier zgiety w harmonijkę , ale nie sposób jej wyciągnąć bo przeszkadza ta poprzeczka którą widać na tym zdjęciu (do dołu sciagnąc sie nie daje).
Czy to oznacza że muszę jakoś odkręcić tą poprzeczkę ? Jesli tak to jak ?
Pozdrowienia
Tak musisz ją odkręcić i o ile dobrze pamiętam to są tam śróbki na 8 kluczyk i wkrętak krzyżakowy
i pod spodem
ak musisz ją odkręcić i o ile dobrze pamiętam to są tam śróbki na 8 kluczyk i wkrętak krzyżakowy
czyli sadzicie ze zdjecie wrzucene przez reev'a pokazuje model hondy z filtrem kabinowym? moglibyscie dokladnie opisac gdzie on sie zanajduje bo z tego co czytalem i slyszalem to powinna byc pionowa zaslepka a za nia wysuwany filtr. niestety tak na zdjeciu jak i w moim modelu nie ma czegos takiego:/
i pod spodem
ak musisz ją odkręcić i o ile dobrze pamiętam to są tam śróbki na 8 kluczyk i wkrętak krzyżakowy
czyli sadzicie ze zdjecie wrzucene przez reev'a pokazuje model hondy z filtrem kabinowym? moglibyscie dokladnie opisac gdzie on sie zanajduje bo z tego co czytalem i slyszalem to powinna byc pionowa zaslepka a za nia wysuwany filtr. niestety tak na zdjeciu jak i w moim modelu nie ma czegos takiego:/
Jeśli dobrze widze to na fotce jest układ bez filtra ( też taki mam)
benefactor
01-06-07, 23:23
Rzeczywiscie...na fotce z pewnością jest obudowa bez filtra. Nie ma tutaj kieszeni.
a kupowal ktos moze nowy osuszacz do kilmy w zamienniku?
w inter carsie, wg ich katalogu, maja 2 rodzaje do mojego modelu ale oba roznia sie od orginalu przez to nie pasuja :/