Zobacz pełną wersję : wyciek.....
Panowie mam mały dylemat... nie mogę zdiagnozować skąd mi się pod spodem poci( nie kapie ale jest mokro) głowica czysta, uszczelka misy ostatnio wymieniona, a mimo to dalej to samo, z filtra też nie leci, martwi mnie, że może jakieś uszczelniacze w skrzyni np wału...najbardziej widać z prawej strony misy. O zaworach nie mówię chociaż tez wymieniane... co jest najbardziej prawdopodobne?
A może poci Ci się pompa od wspomagania?
Mówisz? ale płynu nie ubywa....
a uszczelka miski jest org. czy zamiennik? spotkalem sie z opiniami ze zamienniki sa do dupy i musi byc org.
Mi np leci na łączeniu maglownicy z tą rurką co doprowadza płyn, ale od strony budy, ciężko tam dojść kluczem i to zobaczyć i to pewnie przy wyższych obrotach puszcza, ale mam mokry cały wahacz od tej strony. Przy misce chyba byś widział gdzie leci, wchodziłeś pod auto ?
ale to mokre oleiste jest czy nie? ma zapach jakiś?
ale to mokre oleiste jest czy nie? ma zapach jakiś?
Jakie to jest? raczej oleiste zwisająca kropelka była podobna do oleju raczej, ale nie wiem czy to motul czy mtf:), no właśnie wymieniłem ostatnio na jakiś taki zamiennik, więc może faktycznie nie zdaje egzaminu prawa strona misy na łączeniu jest mokra.