PDA

Zobacz pełną wersję : wyciek.....

albanOS
08-11-11, 20:20
Panowie mam mały dylemat... nie mogę zdiagnozować skąd mi się pod spodem poci( nie kapie ale jest mokro) głowica czysta, uszczelka misy ostatnio wymieniona, a mimo to dalej to samo, z filtra też nie leci, martwi mnie, że może jakieś uszczelniacze w skrzyni np wału...najbardziej widać z prawej strony misy. O zaworach nie mówię chociaż tez wymieniane... co jest najbardziej prawdopodobne?

anticorr
08-11-11, 20:28
A może poci Ci się pompa od wspomagania?

albanOS
08-11-11, 20:36
Mówisz? ale płynu nie ubywa....

mafia35
10-11-11, 11:00
a uszczelka miski jest org. czy zamiennik? spotkalem sie z opiniami ze zamienniki sa do dupy i musi byc org.

szastal
10-11-11, 11:50
Mi np leci na łączeniu maglownicy z tą rurką co doprowadza płyn, ale od strony budy, ciężko tam dojść kluczem i to zobaczyć i to pewnie przy wyższych obrotach puszcza, ale mam mokry cały wahacz od tej strony. Przy misce chyba byś widział gdzie leci, wchodziłeś pod auto ?

giez
11-11-11, 09:48
ale to mokre oleiste jest czy nie? ma zapach jakiś?

albanOS
11-11-11, 11:57
ale to mokre oleiste jest czy nie? ma zapach jakiś?

Jakie to jest? raczej oleiste zwisająca kropelka była podobna do oleju raczej, ale nie wiem czy to motul czy mtf:), no właśnie wymieniłem ostatnio na jakiś taki zamiennik, więc może faktycznie nie zdaje egzaminu prawa strona misy na łączeniu jest mokra.