Zobacz pełną wersję : Prześwit
Witam. Ostatnio rzuciło mi się w oczy, że po jednej stronie, dokładnie z tyłu prześwit jest niżej po jednej stronie niż po drugiej. Po wymierzeniu na wszystkich powierzchniach po skosie, poziomo, pionowo wyszło, że między kołem a karoserią po jednej a drugiej stronie jest około 1 cm różnicy. Co może to powodować? Zużyte sprężyny czy może amorek puszcza? Ale czy padający amor spowoduje odpadnięcie auta? Zawieszka jeszcze fabryczna.
Tzn ten typ tak ma z Twojego skrótu? ; ) Ma różnice w zawieszeniu? Potwierdzone to przez innych użytkowników? Bo nie wiem czy brać się za wymianę.
Generalnie lewa strona stoi nizej. Ale jak postawie auto w garazu na rownej powierzchni to stoi rowno jak w pysk strzelil.
Hehehe. Znowu mnie zaskakuje to auto ; ) Żeby miał oryginalnie różnice w zawieszeniu ( mierzyłem od rantu felgi do błotnika) 1 cm niżej po lewej stronie. Szczególnie tył. Ciekawe czy to nie błąd jakiś wyliczeń ;] To dzięki za odpowiedź, bo już się szykowałem na robienie zawieszki... : D