Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : siedzenia w hani.pomóżcie plis

JarekGroch
08-05-07, 09:37
mam takie pytanko jak sie wyjmuje siedzenia z hondy V gen bo wstyd sie przyznać ale niemoge tego zrobić??

Czege
08-05-07, 09:48
na końcach szyn siedzeń masz śruby. Odkręcasz i juz:)

BRNK
08-05-07, 10:31
a ja mam inne pytanie, siedzenie pasazera strasznie mi sie giba, gdzies kiedys widzialem artykul ze trzeba gdzies wepchnac kuleczki i juz jest dobrze ale nie moge teraz tego znalezc :(

JarekGroch
08-05-07, 10:33
stary tam niema zadnych śrub albo slepy jestem:/sa jakies kwadratowe zabezpieczenia z tyłu szyn ale na nity chyba czy cos bo sie ktreca w miejscu.pomocy koles ma prac mi hanie dzisiaj a ja foteli nie moge wyjać!!:(

raMMzes
08-05-07, 10:39
a ja mam inne pytanie, siedzenie pasazera strasznie mi sie giba, gdzies kiedys widzialem artykul ze trzeba gdzies wepchnac kuleczki i juz jest dobrze ale nie moge teraz tego znalezc '

Takie coś: http://www.honda.lub.pl/htech/prowadnicefoteli.htm ?
stary tam niema zadnych śrub albo slepy jestem:/sa jakies kwadratowe zabezpieczenia z tyłu szyn ale na nity chyba czy cos bo sie ktreca w miejscu.pomocy koles ma prac mi hanie dzisiaj a ja foteli nie moge wyjać!!:(

Są po 2 śruby na stronę na fotel. Jeśli się kręcą w miejscu to być może masz już wyrobiony gwint - trzeba wtedy użyć większego młotka :)

Pozdro.

JarekGroch
08-05-07, 10:44
czyli razem z tymi szynami na podłodze mam odkrecic tak?

[ Dodano: Wto 08 Maj, 2007 ]
tak to wiem ze cztery sruby i fotel odkrecony ale muślałem Ze da sie go całkowiciwe wysunac z szyn bez odkrecania tych prowadnic z podłogi

ide demontować :aloha:

raMMzes
08-05-07, 10:58
czyli razem z tymi szynami na podłodze mam odkrecic tak?

Fotel + szyny są razem. Czyli TAK.
tak to wiem ze cztery sruby i fotel odkrecony ale muślałem Ze da sie go całkowiciwe wysunac z szyn bez odkrecania tych prowadnic z podłogi

To by było za proste ;)

Powodzenia!

JarekGroch
08-05-07, 11:01
dzięki :)

nieda rady szlak mnie trafi one sa przyspawane chyba:P wd-40 niepomaga sruby sie okragłe porobia predzej niz to odkrece.trudno tak bedzie musial mi prac te siedzienia:)