PDA

Zobacz pełną wersję : Zgubiony klucz z fabrycznym immo do hondy civic 95

parapetos
31-10-11, 19:08
Witam, zgubiłem klucz do hondy z immo:(ale mam klucz (różowy) ale nie odpale z niego fury, no i tu pytanie do Panów: Co mam zrobić w takiej sytuacji ? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

lar
31-10-11, 20:20
jezeli masz kluczyk czerwony czy tam różowy to idziesz zakładu który dorabia klucze i za grosze dorobią, ale jeżeli włożyłeś ten kluczyk czerwony do stacyjki to teraz musisz kupić całą stacyjkę bo rozkodowałeś immo

parapetos
31-10-11, 20:27
Rozumiem, kluczyk niestety włozyłem do stacyjki. A jaki jest orientacyjny koszt wymiany stacyjki ?

lar
31-10-11, 20:32
stacyjka myśle że koło 100zł.
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?116120-Zosta%B3-w%B3o%BFony-czerwony-kluczyk...&highlight=zosta%B3+w%B3o%BFony+czerwony+kluczyk

parapetos
31-10-11, 20:40
Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale chodzi o to abym wymienił stacyjke na nową i potem sprobował tą kombinacje którą mi wklejiłeś z tym linkiem tak ?

jawor735
31-10-11, 23:21
Immo da rade jakos zakodowac ponownie.

udalo mi sie samemu odblokowac auto,
1 .wlozylem czerwony kluczyk ponownie
2. (lamka immo mruga szybko)
3. wyciagnalem czerwony kluczyk
4. wlozylem czarny kluczyk odczekalem ok 5 sek i wyciagnalem czarny kluczyk
5. ponownie wlozylem czerwony kluczyk( lampka immo mrugnela 3 razy wolno) i wyciagnalem klyczyk
6. wlozylem czarny i auto pali.......
niestety drugi kluczyk dalej nie dziala....nie wczytuje immo....podejrzewam ze trzeba po pierwszym wlozeniu czarnego wlozyc drugi czarny a nastepnie czerwony....ale ja tego nie probowalem.. jak zgubie jeden to zaprogramuje ten drugi

parapetos
31-10-11, 23:36
No spoko, tylko ze ja nie mam czarnego kluczyka tylko czerwony ?

mlodyxx
03-11-11, 09:48
wylutuj immo z ecu i problem z glowy :D szkoda kasy na kombinacje