Zobacz pełną wersję : chip z allegro
tymoteusz01
06-05-07, 16:52
czesc, dzis lazilem sobie po ebay`u masakra rzeczy do civikow sa, i znalazlem fajne chipy, na allegro widzialem tylko jeden, powiedzcie ludziska czy warty wogole to to wsadzac?
ewentualny link tego konkretnego chipa : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=191771145 - czy oplaca sie wkladac do 1.3 16v?
pozdrawiam
buahaha nie :) to nie jest zaden chip... Zniszczy silnik...
do 1.3 jedyne co sie opłaca wkladac to inny silnik.
skolopendra
06-05-07, 16:54
świetna sprawa w komplecie z
strumienica
magnetyzerem
ceramizerem
:aloha:
tymoteusz01
06-05-07, 17:01
spodziewalem sie takiej odpowiedzi :(
skolopendra
06-05-07, 17:09
1000-1500 zł i więcej rzecz jasna :d i masz nowy silnik
O dzizasie... nie wiedzialem ze jeszcze sprzedaja takie cuda..
Kto to kupuje?
rzuciło mnie to na kolana ;)
O dzizasie... nie wiedzialem ze jeszcze sprzedaja takie cuda..
Kto to kupuje?
Ja mam i fura sama tak za.... ze nie moge jej dogonic ;) ;) ;)
tymoteusz01, jak się pewnie już zorientowałeś, nikt tu dobrego słowa na temat tych pseudo cipów nie powie. To zwykły syf sprzedawany przez naciągaczy, więc odpuść temat i pozbieraj na jakieś lepsiejsze tuningi :)
syf jak syf ale zobaczcie jak estetycznie jest to wykonane. te dziurki w naklejce na diody itp. RI5PECT :aloha:
Kto to kupuje?
mariusz1983, olimpia25, pelikan111
To tak jak z tym "plynem" co wlejesz do baku i "mocy przybywaj"
Ja chce 2 do mojego roweru - na przednie i tylne zębatki - może mój rowerek będzie sam zap....lał??? :)
:aloha:
heh...
nie wierzyłem ale jednak dalej to sprzedają.....
może by zamieścić info w HOW-TO: Tuning na temat takich wynalazków
albo lepiej
przykleić HOW-NOT-TO : Tuning
kilka pozycji z pewnością by sie tam znalazło :D
przykleić HOW-NOT-TO : Tuning
kilka pozycji z pewnością by sie tam znalazło
Nie glupi pomysl
tymoteusz01
07-05-07, 21:59
tez jestem za :) przy najmniej nastepnym razem nie otworzetakiego glupiego tematu :hinczyk: :hinczyk:
super sprawa ,taka sama co tabletki uzdatniajace benzyne:))))
wedlug mnie to dziala :D czlowiek kupuje taki sprzecior, zaklada, i pozniej wmawia sobie w glebi ducha, ze czuje przyrost mocy, i wtedy siega dalej, po ww. strumienice, magnetyzery, tabletki i plyny do baku.
i w ten rowniez sposob zostala rozwilkana zagadka dziwnych aukcji na allegro, gdzie niemal serynjy samochod ma podana zupelnie inna moc.poprostu czlowiek sobie zsumuje
oto krotki shemat swapa z d15b7 na b16a2 duuuuzo mniejszym kosztem
100koni(seria) + 20koni(chip) + 15koni (strumienica) + 15koni (tabletka) + 10koni(magnesy) = 160 koni = VTI :D
i po co od razu wydawac 7 tys czy ile tam na nowy silnik :P
Jak dla mnie można to podsumować w ten sposób: http://pl.wikipedia.org/wiki/Placebo
proponuje juz ten temat zamknąc.......