Zobacz pełną wersję : strumienica
lukas123456
06-05-07, 12:00
witam,wiem ze ten temat był juz milion razy i spotkałem sie z wieloma negatywnymi opiniami na temat montowania strumienic,wiem ze tak naprawde nic nie daja oprocz fajnego dzwieku wydechu:) wiem ze jest kilka rodzajow strumienic,ktora daje najlepszy odgłos???prosze o opinie uzytkownikow,pozdro
skolopendra
06-05-07, 13:09
trudny temat
chyba wielu użytkowników nie znajdziesz ;)
strumienice sa w 2 rodzajach
- dobrze dobrane i zamontowane z pełna świadomością tego jak działają i kiedy działaja
- źle dobrane i zamontowane tam gdzie ktos powiedział że trzeba montowac. Albo wogole zamontowane gdziekolwiek.
u mnie w miescie jest koles ktory za 80 zl wstawia strumienice dajaca 20 koni :P wiec zapraszam, moge zaprowadzic :D
a jesli chodzi o mnie to sie nie znam na tym niestety
u mnie w miescie jest koles ktory za 80 zl wstawia strumienice dajaca 20 koni :P
Baaaardzo ciekawe. A z technicznego punktu widzenia jak on to robi???? Cuda, gusła jakies odprawia?
u mnie w miescie jest koles ktory za 80 zl wstawia strumienice dajaca 20 koni :P
Baaaardzo ciekawe. A z technicznego punktu widzenia jak on to robi???? Cuda, gusła jakies odprawia?
Z technicznego punktu widzenia jest to żart:d
Z technicznego punktu widzenia jest to żart:d
dokladnie. mam nadzieje ze nikt tego nie wzial na serio bo zaraz sie beda kolejk ustawiac do mnie :D