Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : strumienica

lukas123456
06-05-07, 12:00
witam,wiem ze ten temat był juz milion razy i spotkałem sie z wieloma negatywnymi opiniami na temat montowania strumienic,wiem ze tak naprawde nic nie daja oprocz fajnego dzwieku wydechu:) wiem ze jest kilka rodzajow strumienic,ktora daje najlepszy odgłos???prosze o opinie uzytkownikow,pozdro

skolopendra
06-05-07, 13:09
trudny temat
chyba wielu użytkowników nie znajdziesz ;)

Wombat
06-05-07, 15:21
strumienice sa w 2 rodzajach
- dobrze dobrane i zamontowane z pełna świadomością tego jak działają i kiedy działaja
- źle dobrane i zamontowane tam gdzie ktos powiedział że trzeba montowac. Albo wogole zamontowane gdziekolwiek.

adasiek_
06-05-07, 21:54
u mnie w miescie jest koles ktory za 80 zl wstawia strumienice dajaca 20 koni :P wiec zapraszam, moge zaprowadzic :D

a jesli chodzi o mnie to sie nie znam na tym niestety

majdan
06-05-07, 22:21
u mnie w miescie jest koles ktory za 80 zl wstawia strumienice dajaca 20 koni :P

Baaaardzo ciekawe. A z technicznego punktu widzenia jak on to robi???? Cuda, gusła jakies odprawia?

berth
06-05-07, 22:35
u mnie w miescie jest koles ktory za 80 zl wstawia strumienice dajaca 20 koni :P

Baaaardzo ciekawe. A z technicznego punktu widzenia jak on to robi???? Cuda, gusła jakies odprawia?

Z technicznego punktu widzenia jest to żart:d

adasiek_
06-05-07, 22:45
Z technicznego punktu widzenia jest to żart:d

dokladnie. mam nadzieje ze nikt tego nie wzial na serio bo zaraz sie beda kolejk ustawiac do mnie :D