Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mechanizm podnoszenia szyby lewy przód od kierowcy HC 1997r.5D.nie kombi.

masters751
29-10-11, 14:59
Mechanizm podnoszenia szyby lewy przód elektryczny od kierowcy do Honda Civic 1997r.5D.nie kombi.(d16y2)126km.
Nr nadwozia.SHHMB1.....

Proszę o pomoc gdzie mogę kupić bo obdzwoniłem z 15 miejsc i nigdzie ko dostać nie mogę.
Z góry dziękuje.

Objaw taki ze szyba się do końca nie zamyka zostaje jakieś około 1cm do pełnego zamknięcia i jak naciskam guzik od zamykanie w górę do tak tryka jak by nie miała siły iść w górę lub coś w tym stylu.

Co wy na to?

Son - Goku
29-10-11, 17:05
Objaw taki ze szyba się do końca nie zamyka zostaje jakieś około 1cm do pełnego zamknięcia i jak naciskam guzik od zamykanie w górę do tak tryka jak by nie miała siły iść w górę lub coś w tym stylu.

Co wy na to?

Objaw taki,że nie masz jednej zębatki (czy więcej skoro 1 cm luzu),która właśnie przez niej nie domyka sie okno i tyka.

W szrotach popytaj jak nie pytałeś i zamieść ogłoszenie w dziale kupię na forum.

masters751
31-10-11, 18:23
A nie da się tego naprawić?

Dextero
31-10-11, 20:06
A może zdemontuj go i obejrzyj co się stało. Ewentualnie wstaw fotki, może coś doradzimy. Wiele osób już naprawiało swoje mechanizmy. Może i twój da się zregenerować.