Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Civic V gen

vegeta23
27-10-11, 00:16
Witam. Z góry przepraszam jeśli temat źle umieszczony i czy wgl na tym forum można o takie rzeczy pytać. Jestem nowy na forum i ogólnie dopiero wchodzę w świat Civic'ów. Zdałem niedawno prawko i rozglądam się za Civic'em V. Jestem z łódzkiego i w niedziele morzę pojadę obejrzeć tę Hondę. http://otomoto.pl/honda-civic-coupe-v-gen-5-polecam-C21092088.html Jeśli mogę prosić to możecie dać jakieś opinie o niej? Co można powiedzieć na pierwszy rzut oka. A może ktoś z forum ją oglądał i może coś o niej powiedzieć konkretnie. Wiem że to seria ale ja właśnie takiej szukam.

kamil1988
27-10-11, 08:02
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/forumdisplay.php?44-%A3%F3dzkie tam zapytaj może ktoś coś więcej wie ja się nie wypowiadam na temat auta nie umiem wróżyć ze zdjęć.

Ziółeczyniak
27-10-11, 08:41
http://moto.allegro.pl/civic-coupe-vtec-wersja-kanadyjska-full-opcja-i1877784411.html Ja bym na twoim miejscu pomyślał o tej jest w lepszej opcji i z lepszą jednostką d15b7 będzie fajne przez pół roku a tu masz d16z6 które zapewni ci dużo frajdy z jazdy ale tylko moja opinia i pamiętaj to ty będziesz tym jeździł a nie koledzy :D POZDRO I POWODZENIA

vnv_nation
27-10-11, 11:35
http://moto.allegro.pl/civic-coupe-vtec-wersja-kanadyjska-full-opcja-i1877784411.html Ja bym na twoim miejscu pomyślał o tej jest w lepszej kondycji i z lepszą jednostką d15b7 będzie fajne przez pół roku a tu masz d16z6 które zapewni ci dużo frajdy z jazdy ale tylko moja opinia i pamiętaj to ty będziesz tym jeździł a nie koledzy :D POZDRO I POWODZENIA

Fajnie że ze zdjec umiesz wywrozyc ktore auto jest w lepszej kondycji :p (swoja droga po jednym zdjeciu :D tez tak chce umiec :D) no chyba ze alumy na kolach oznacza lepsza kondycje :)

art81
27-10-11, 14:20
jest w lepszej opcji Pomalowana pewnie przez Turków po porządnym dzwonie. Nie chcę się tutaj wymądrzać ale cudów nie ma. Ogólnie nie polecam kupowania aut od handlarzy.

vegeta23
28-10-11, 00:40
Ogólnie to szukam serii właśnie jak ta czerwona, ponieważ teraz zima idzie, jak kupie Hanie na glebie to za dużo nie pojeżdżę jak spadnie śnieg. Mieszkam na wsi, drogi słabo odśnieżone, koleiny robią się u mnie moment. A jeśli z tą czerwoną by mi się coś bujnęło to gleba i alusy na wiosnę. A poza tym jak mój ojciec zobaczył by Civic'a zglebionego na ładnej feldze to zaraz by się zaczęła gadka, że felgi pokrzywię bo za mały profil, za niska zaraz miskę urwiesz itp.

Ziółeczyniak
28-10-11, 08:05
Pomalowana pewnie przez Turków po porządnym dzwonie. Nie chcę się tutaj wymądrzać ale cudów nie ma. Ogólnie nie polecam kupowania aut od handlarzy.

a która teraz nie jest malowana to są praktycznie pełnoletnie samochody więc w żadnej niema cudów jak nie kupisz pomalowanej to sam wywalisz kasę po jakimś czasie na malowanie i nie mówcie mi że tak nie jest

Sosik5
28-10-11, 08:45
Ale wtedy wiesz, że malujesz ze starości a nie regenerujesz ją po dzwonie.

Co do tematu, tak na prawde na zdjęciach każdy samochód wygląda miodzio. Ale pojedziesz i zonk... tu pryszcz, tam pryszcz, tu wychodzi, progi złote, kopci jak smok... Dokładne obejrzenie i sprawdzenie auta to podstawa, bez tego nikt Ci nie powie bierz lub nie bierz. Choć fakt, w tym przypadku już jest dosyć podejrzana cena jak za taki okaz + od handlarza, więc już jest większe ryzyko, że to ścierwo =P

Ziółeczyniak
28-10-11, 09:00
chodziło mi oto żeby sobie poszukał HONDY już poszykowanej troszkę bo taki golas to go zje :/

KOSZTA uziemiają

TheWitcher
28-10-11, 19:44
hehe pan tu z PZU :>

Pamiętam moją pierwszą Hanię.... hehe te vgen hb d13b2 z większą ilością rudy niż blachy:P ile to ja w nią wsadziłem kasy i ani jednego konia mi nie przybyło.;/

Do autora tematu polecam tak jak ja to zrobiłem dobrze obejrzeć auto wziąć kogoś lub ze 2 osoby ze sobą(najlepiej mechanika i lub kogoś kto się zna i dużo pyta) np by zobaczyć dym z tyłu :P
Dokładnie obejrzeć miejsca takie jak progi nadkola. Sam musisz poszukać i najlepiej nie kupuj od handlarza niestety to wtopa najczęściej.