Zobacz pełną wersję : ZEGAREK
witam
mam takie pytanie.jak zrobic zeby zegarek swiecił cały czas tak samo?tzn po właczeniu swiateł przygasa i nic jest nie widac, a słyszałem ze trzeba jakis kabelek przeciac i bedzie cały czas swiecił tak samo.tylko nie wiem który to kabel.jak wiecie jaki to kabele to napiszcie
a odlaczasz/przecinasz kabelek ktory jest odpowiedzialny za przygasanie zegarka. a ktory dokladnie kabelek to jest uzaleznione od tego ktorej gen masz civica. jak cus :szukaj: bo bylo
a odlaczasz/przecinasz kabelek ktory jest odpowiedzialny za przygasanie zegarka. a ktory dokladnie kabelek to jest uzaleznione od tego ktorej gen masz civica. jak cus :szukaj: bo bylo
92 rok 1.3 silik
A to się podepnę, jaki kabel przeciąc w 6 gen silnik 1.4, d14a3, (w tym samym celu co opisany wyzej ;)
a pani w zerowce mowila, dziecko szukaj bo po glowie dostaniesz :bicie:
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=18084
Dziekowac dziekowac :hinczyk:
odgrzeję trochę kotlecika... wiem już jak się zająć "migającym" zegarkiem, ale problem jest z przestawianiem się zegarka :/ ustawię go na odpowiednią godzinę a dzień później wyświetlają sie już dwie godziny później. da się to jakoś porządnie ustawić czy zegarek kwalifikuje się do wymiany?
Witam mam to samo pytanko co koledzy wyzej pisali jaki to bedzie kabelek w 5g 94r 1,4
Panowie zawsze jest to czerwono czarny kabel