Zobacz pełną wersję : blos do v teca nada sie????
witam mam pytanie czy blos nada sie do v teca 1,5 D15Z6 jaki parownik do tego bo aktualnie mam brc do 133koni 100kw i na zwyklym mikserze to chodzi bo musi nie da sie ustawic odpowiedniej ilosci gazu przez zmienne podcisnienie w kolektorze i jest kicha help niech sie ktos wypowie bo nie chcialbym wydac 400zl na blosa jesli nic nie pomoze
Jestem na etapie kompletowania gratów do blosa do d15z3, nada się też do Twojego silnika a co do reduktora to teoretycznie może dać rade.
Kwestia założenia i sprawdzenia czy parownik wydala, jeśli nie to zmiana parownika jeszcze.
Sam mam ten dylemat bo ja w ogóle nie wiem jaki mam parownik :)
P.S. Jakby ktoś miał gumy to polaczenia blosa z przepustnica to chętny jestem. 70/65mm.
Jakby ktoś miał gumy to polaczenia blosa z przepustnica to chętny jestem. 70/65mm.
Nie pierdziel się w redukcje, daj normalnie gumę 70-70 i dociągniesz opaską zaciskową(oczywiście nie taką plastikową zipką tylko metalową na śrubę) mam tak u siebie zrobione i bangla
dzieki inferno, sprawdzilem i ladnie sie zaciska.
fajnie, że chociaż raz mogłem pomoć :)