bednara
24-10-11, 10:01
Witam
Jestem tu nowy wiec na początek Dzień Dobry
Jakiś czas temu kuilem honde Civic z 97r Silnik 1.4 + LPG Sekwencja
Jeżdżę już jakiś rok i powiem szczerze jestem bardzo szczęśliwy bo zapominałem co to jest warsztat
Ale ostatni pojawił się problem wystąpił jak dotąd 3 razy
Gdy wsiadam do samochodu kluczyk do stacyjki i tu awaria Nie gaśnie check energie do tego nie zapalają się kontroli od gazu i auto nie odpala
Za pierwszym razem postał z godzinę i odpalił Za drugil razem odłączyłem klemy tez postał chwile Próba odpalenia i tak
Kontrolki od gazy nadal nie świeca ale check zgasł auto odpaliło gdy już silnik gada nagle kontrolki od gazu się zapaliły
Silnik się rozgłaszał i bez problemu przełączył na gaz
Dziś rano jechałem do pracy wsiadam a tu niespodzianka wszystko działa bez problemu
Kompletnie nie wiem gdzie szukać przyczyny
Jestem tu nowy wiec na początek Dzień Dobry
Jakiś czas temu kuilem honde Civic z 97r Silnik 1.4 + LPG Sekwencja
Jeżdżę już jakiś rok i powiem szczerze jestem bardzo szczęśliwy bo zapominałem co to jest warsztat
Ale ostatni pojawił się problem wystąpił jak dotąd 3 razy
Gdy wsiadam do samochodu kluczyk do stacyjki i tu awaria Nie gaśnie check energie do tego nie zapalają się kontroli od gazu i auto nie odpala
Za pierwszym razem postał z godzinę i odpalił Za drugil razem odłączyłem klemy tez postał chwile Próba odpalenia i tak
Kontrolki od gazy nadal nie świeca ale check zgasł auto odpaliło gdy już silnik gada nagle kontrolki od gazu się zapaliły
Silnik się rozgłaszał i bez problemu przełączył na gaz
Dziś rano jechałem do pracy wsiadam a tu niespodzianka wszystko działa bez problemu
Kompletnie nie wiem gdzie szukać przyczyny