Zobacz pełną wersję : sygnalizator dźwiękowy włączonych świateł
Witam!
Nie dziala mi w ogole piszczek przypominajacy o zostawieniu wlaczonych swiatel po wylaczeniu zaplonu. Jakies przyczyny? Sugestie co do naprawy?
otwierales drzwi? zanim wylaczyles swiatla? moze nie ma styku, albo zjaral sie
kurgan, wczesniej nie dzialalo mi w ogole oswietlenie kabiny przy otwieraniu drzwi kierowcy... naprawilem to przeciagajac kabelek od lampki do stycznika przy drzwiach... moze cos mialo byc jeszcze tam podpiete?
jest jeszcze podpięte i idzie do skrzynki bezpieczników, ale nie pamiętam koloru... :/
arczi12345
14-08-08, 23:29
Witam!
Nie dziala mi w ogole piszczek przypominajacy o zostawieniu wlaczonych swiatel po wylaczeniu zaplonu. Jakies przyczyny? Sugestie co do naprawy?
Witam !!!
I jak zrobiłeś może ten piszczek , bo ja mam ten sam problem ?
Jak tak to proszę o porady.
Pozdrawiam.
Witam sorry ze odkopuje temat ale mam problem z tym brzęczykiem od zapalonych świateł. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki miernikiem sprawdziłem krańcówki i też są OK nawet wyciągłem cała skrzynke bezpieczników i owego brzyczka tam nie było gdzie jeszcze mogę go znaleść ?? Działał na 1000% a teraz przestał. Oglądałem kable pod kierownica i nic takiego nie znalazłem :( proszę o pomoc i pomysły pzdr.
nawet wyciągłem cała skrzynke bezpieczników i owego brzyczka tam nie było gdzie jeszcze mogę go znaleść ??
Jest z tyłu skrzynki, w takim doczepianym ciemnobrązowym module.
wiem sprawdziłem i nie ma tam go porównałem z inną skrzynką z innej Hondy