PDA

Zobacz pełną wersję : Uwaga! Strzelająca Zapalniczka :)

tojalukas
03-05-07, 20:52
Mam w mojej Hani taki problem, że po wciśnięciu zapalniczki, gdy się już nagrzeje to dosłownie wystrzeliwuje z tego gniazda. Rozgrzana do czerwoności leci do kabiny i nie wiadomo w co trafi, fotel, podłoge albo w nogę i zrobi dziure w spodniach i w nodze oparzenie. Nie muszę mówic ze jest to mało komfortowe urządzenie :D
Ja jestem osobą nie palącą i urzywalem jej tylko raz zeby sprawdzic czy dziala i mam teraz wypalona dziure w dywaniku, dobrze że nie na wylot :/ Za każdym razem jest tak samo ja próbowalem czy to nie był przypadek, ale juz wtedy zatrzymywalem ją wczesniej zanim poleci nie wiadomo gdzie i cos wypali. Ale oprócz tego to działa jak zwykła zapalniczka :D Macie może podobne przypadki w waszych samochodach??

skolopendra
03-05-07, 21:23
jeśli masz z nią problem to wyjmij bezpiecznik

chyba że tylko chciałeś sie pochwalić to,,,

to nie to forum :/

Lcfr
03-05-07, 22:49
Macie może podobne przypadki w waszych samochodach??
raczej nie mamy.......
jak jej nie używasz (niepalący) to temat odpusć
jak jest Ci niezbednie konieczna do zycia (zapalniczka) to pożycz od kolegi i sprawdz czy jego (zapalniczka) tez tak strzela po całym aucie (Twoim) i daj nam znac - wtedy pomyslimy co dalej........

mirasek
05-05-07, 14:32
Moja też strzela :d i ogólnie słabo grzeje, ale nie pale więc nie ma problemu :agent: Bezpiecznika nie moge wyjąć bo mi gniazdo jest potrzebne. Spróbuj wsadzić tam jakąś inną albo dla bezpieczeństwa całkiem wywal i zaślep gniazdo jak nie używasz.