Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zamek/Radio/Zegarek

Goode
29-04-07, 20:27
Szukalem ale tu jest naprawde ciezko znalezdz cos zeby pasowalo. Mianowicie zabralem sie dzis za zakladanie centralnego zamka i nawet po 5h udalo mi sie zalozyc to na jedne dzwi :-) i nawet to dziala jak podlaczam sobie pod inny akumulator. Ale teraz mam najtrudniejsze przed soba (chociaz przepychanie kabli bylo nie latwe musze powiedziec bo sie nie miescily w tej rurce :/ ale ja nie o tym) najtrudniejsze a mianowicie centralke musze podpiac pod akumulator/migacze/stacyjke/swiatlo stop hamulec/i dzwi (pod swiatelko zeby wiedzial ze sie otorzyly) a dodatkowe utrudnienie to to ze na radiu i zegaru nie wiedziec czemu nie mam pradu z akumulatora a jest tylko ze stacyjki. Wiec moje pytanie jest takie co rozkrecic zeby rozkrecic jak najmniej samochodu, gdzie sie wpinac w te kable (najwazniejszy na poczatek akumulator zeby to w ogole juz dzialalo) i na jakie przeszkody napotkam?? Oraz druga rzecz jak juz rozkrecam tyle to chcial bym kable schowac do glosnikow z tylu i tez pytam gdzie to ciagnac najlepiej, progriem ?? i tez ile trzeba rozkrecic (jesli chodzi o rozkrecanie to mam manuala i jest spoko dzwi juz w 20 min rozkrecilem nic nie lamiac a teraz mysle ze juz w7 sie wyrobie). Z gory dzieki za odpowiedz :D

Jasiek Civic 3D Vgen.

kurgan
02-05-07, 09:27
poszlo na pw :)