Zobacz pełną wersję : dualcarb problem
mam taki problem że jeden gaźnik niema wolnych obrotów na wysokich jest wszystko okej a na wolnych pali na dwa cylindry jest to wina gaźnika od strony akumulatora miał ktoś tak może co jest przyczyną może zapchany?
rozbierz sprawdz czy dysze wolnych da czyste i powinno dzialac. choc teraz znalezc gaznikowca to ciezko hehe
dysze czyste gaźniki już rozbierałem po 3 razy dalej bez efektu lewe powietrze spod kolektora;>? niemoge tego ogarnąć śmiać mi sie chce bo jestem takjakby mechanikiem...
kristico86
13-10-11, 20:38
kiedyś miałem problem z gaźnikiem w 1,3 rozbierałem czyściłem cuda niewidy....dopiero problem zginał po wymianie gaźnika :) ...ale możliwe tez że ciągnie lewe powietrze - posprawdzaj też dobrze podciśnienia wszystkie może któryś wężyk już padł...
dzieki za rady problem już rozwiązany przyczyną był jeden z elektrozaworków przy gaźniku poprowadziłem kable na nowo i juz jest wszystko git .. temat uważam za zamknięty.. ;)