Zobacz pełną wersję : Oryginalne obniżenie Civic coupe Ej2
Witam serdecznie
Wie ktos może jakie oryginalne zawieszenie było montowane w Ej2 czy można było spotkac oryginalnie obniżonego przez fabryke civica coupe? z tego co wyczytałem wersja Pro-Tec miała oryginał zawias h&r -30 przód ( o tyle nic nie wiem), natomiast mnie bardziej interesuje zwykłe 1,5 lsi.
z gory thx
byla albo wersja zwykla, albo pro-tec, wiec tylko taki masz wybor, chyba ze jakis aftermarket
Pro tec jest -35 przód tył amory KYB springi H&R niebieskie
pytam, bo złamała mi się spręzyna z tyłu w ej2 i jak sie okazało mam obniżenie -30 lub -40mm i kombinuje co tam teraz włożyć! Przyznam że nie jestem jakims fanem gleby ale chcąc zachować dotychczasowy wygląd musze założyc jakies obniżające spręzyny! wiem że tego nie pochwalacie ale na chwile obecna raczej zdecyduje sie na nowy seryjny amor np. sachs, tokico, monroe i do tego uznana i cenioną na calym swiecie w produkcji sprężyn firme mts :) nie najlepszy to mismatch ale money money money przede wszystkim
dodam jeszcze że jezdze raczej mało i do tego jak emeryt turysta wiec może takie gowno pojezdzi troche na aucie
bede wdzięczny za uwagi
Sprężyny 4 takie same sie daje albo jak już coś to 2 na tą samą oś.