Zobacz pełną wersję : ramki rejestracyjne ;]
Starstruck
05-10-11, 22:28
Ehhh, aż głupio taki temat dać, ale... gdzie w Warszawie kupię takie zwykłe, najzwyklejsze ramki pod rejestrację: http://allegro.pl/ramka-pod-tablice-rejestracyjna-silver-srebrna-i1836136714.html ? Potrzebuję właśnie takich normalnych, bez żadnych napisów itp. Zwiedziłem Nor-Auto, kilka stacji benzynowych, no a na allegro czegoś za 5 zł nie ma sensu zamawiać :p. Proszę o jakieś namiary, bo sporo osób z takimi jeździ :).
Musi być srebrna? Widziałem takową w kilku autach i jakoś niezbyt. Najzwyklejsza czarna jest spoko i ze wszystkim się doskonale komponuje. Jeśli ma napisy to papier wodny 600 i po kłopocie. Sam tak robiłem i dało rady.
Srebrne jak i czarne gładkie sztuki widziałem w BricoMarche na regale z duperelami samochodowymi. Cena coś koło 8PLN z VATem :)
Starstruck
05-10-11, 22:35
Mam srebrne nadwozie i tak pomyślałem, że byłoby ok :). Czarne mam :D. Oczywiście chodzi mi o srebrną/szarą matową, nie ten wieśniacki chrom czy inne błyszczące :). Wiem, że to naprawdę głupie :p, ale naprawdę nie mogę namierzyć takich jak z linku.
A zmatowienie na mokro 600 i osprayowanie za 5pln?
Jak dobrze odtłuścisz to będzie git.
Starstruck
05-10-11, 22:57
A zmatowienie na mokro 600 i osprayowanie za 5pln?
Jak dobrze odtłuścisz to będzie git.
Jeśli nie namierzę takich jak chcę :p, to tak zrobię :)
A wiecie może gdzie można znaleźć ramki rejestracyjne które maja cienkie boki?
Chodzi mi o to żeby z każdej strony szerokość była jak na górze w normalnych, wiecie o co mi chodzi? Bo nie chce żeby było widać tą ramkę,a nie chce robić dziur w tablicach:)
Starstruck
05-10-11, 23:05
Ja wiem o jaką Ci chodzi, ale nie mam pojęcia, gdzie takie coś od ręki można dostać. Szukaj na allegro, może coś namierzysz.
Stary, na pierwszej stacji benz. dostaniesz te ramki, w jakimś Norauto też bez problemu, a i w tesco pewnie znajdziesz :) To jest wszędzie!
Starstruck
06-10-11, 10:05
Właśnie w Nor-auto nie ma takich bez tych głupich napisów. W tesco "na dział samochodowy" trochę obciach iść (słynne dywaniki :D krążą), ale jak nie będzie gdzieś indziej, to się zmuszę, może incognito :D
Właśnie w Nor-auto nie ma takich bez tych głupich napisów. W tesco "na dział samochodowy" trochę obciach iść (słynne dywaniki :D krążą), ale jak nie będzie gdzieś indziej, to się zmuszę, może incognito :D
Się śmiej :p Przygarnąłbyś zestaw tjunera Tesco z limitowanej edycji "Tajper" :D
Starstruck
06-10-11, 11:30
Się śmiej :p Przygarnąłbyś zestaw tjunera Tesco z limitowanej edycji "Tajper" :D
Oj Skilo, cicho cicho :p
Starstruck
10-10-11, 13:59
Dobra, temat, że tak to ujmę, ogarnięty :p. Znalazłem co chciałem, więc UPRZEJMIE proszę o zamknięcie :). Pzdr.