Zobacz pełną wersję : camber kit sworznie
witam,
Pytanko, jako, że już camber kit (czina :)) przejeździł już u mmnie troszke to sworznie dosatły luzy teraz takie pytanie, można gdzieś dostać takowe sworznie lub ewentualnei da sie je wymienić?
wyjmij i zmierz średnice sworznia
zalezy co to za camber kit, osobiscie sciagalem kiedys specjalnie sworznie ktore pasuja do BuddyClubow, nawet mam jeszcze kilka sztuk w szafie..
furious, masz takie sworznie ? bo bym wlasnie do BC potrzebowal...
Te sworznie są jakby przedłużone?
Zawsze mozna wybić gałke, reszte obciąc na równo, wyfrezowac otwór w srodku na OEM wymiar i zakąłdac normalne handlowe które leża na półce w sklepie do OEM wachaczy. Zrobiłem tak kiedys skunk2 i zyja do dzis ;) oem sworznie w skunkach kiepskie sa.... Yamato już dłuzej wytrzymuje....
Wahacze przednie górne BuddyClub są razem z mostami do budy czy muszę brać je ze starych?
wiem ze mosty napewno sa takie same, wiec nie powinno byc problemu, sam ostatnio przekladalem u siebie.
A czy przednie górne z Vg pasują do VI? Bo może bym miał okazje kupić oem przerobione na regulowane.
hemicuda83
16-08-14, 19:35
mnie się wydaje, że bc i china ..prócz naklejką i `dodatkowym` mocowaniem do budy się nie różnią..jakość rzekoma wątpliwa..