Zobacz pełną wersję : "plaster miodu" do grilla
Starstruck
02-10-11, 16:20
Ciao, ostatnio wpadłem na pomysł, żeby trochę "zmodyfikować" swój seryjny grill w EJ6 i naszło mnie, żeby w miejsce seryjnych żeberek dać właśnie ww. plaster miodu. Ktoś wie, gdzie mogę kupić kawałek takie plastiku i ew. dorzeźbić sobie pod wymiar? Ew. są gotowe pod konkretny model? Pzdr. :).
na allegro sa plastikowe i alu siatkowe. ale cena taka troche odpychajaca bo z plastiku 40x90 - 120zl.
Starstruck
02-10-11, 17:13
Hmm, no to rzeczywiście za kawałek plastiku to trochę przesada :p. Widziałem na allegro takie aluminiowe siatki, ale nie o to mi chodzi. Masz na szybko jakiś link z allegro z plastikowymi?
http://allegro.pl/vts-siatka-abs-90x60cm-czarna-plastik-uniwersalna-i1850863375.html
Starstruck
03-10-11, 00:11
Hmm, jest też 90x25 cm i w sumie niezła cena,bo 45 zł... Chyba się skuszę :D, ew. napiszę, czy jeszcze mniejszy wymiar można. Dzięki Infi, piwko dla Ciebie :)
a nie prościej pójść w grill od ek9?
Masz na mysli grill ala type R jak mniemam, bo te oryginalne od ek9 to koszt powala :)