Zobacz pełną wersję : ciemne alufelgi do 5d
Mam okazje miec felgi wlasciwie za cene złomu takie jak te: http://allegro.pl/14-vw-polo-golf-iii-4x100-f-vat-i1800681997.html
Wymyslilem zeby je proszkowo pomalowac na czarno. Moje pytanie jest takie: Czy to bedzie pasowalo do 5d w kolorze g86p? fotki mojego auta: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?29673-D14Z4-Straznik. Nie znalazlem nigdzie na forum fotek ktore pokazywalyby mi jak to bedzie wygladac. Proszę o radę :) Chcialbym ten komplet uzytkowac zimą.
nie bo to VW i nie będą pasować wzorem... to moje zdanie
Tragiczny wzór. Nie dziwie się że w cenie złomu ;] są gusty i guściki ale ja bym wolał kołpaki niż to
Wszystko co mowicie to prawda, ale moje blaszaki zaczyna jesc ruda a malowanie albo zakup wychodzi w jednej cenie wiec tak luzno sie zastanawiam;) w koncu to tylko na zime ;) a co wogole myslicie o ciemnych felgach w 5d?
wszystko to rzecz gustu...ciemne felgi w 5d czemu nie...ale nie takie;p
zainwestuj sobie w regeneracje "blaszaków", autko wtedy inaczej wyglada. Te są fuuuuuuuuuuuu !
DragonSmok89
29-09-11, 21:51
wzór faktycznie nie za fajny. A co do czarnych felg w 5D to dlaczego nie? tylko sądzę że nie w tym kolorze, mam taki sam i jakoś nie widzę na moim autku czarnych alu.
Beznadziejne felgi.
Skoro i tak zamierzasz je malować, to pomaluj blaszaki :)
Wybacz szczerosc ale wole zlom niz to do Hani... a do tego koloru fajnie wygladalby bialy, silver albo gun metal. A jak jestes odwazny to pomaranczowe lub zolte... odswiezone stallami zrobią większy efekt niz te alu.
Szczerze jak masz je w cenie złomu, to weź je jak są w bdb, stanie to odsprzedaj maniakowi VW za jakiś dobry preis. A za tą kasę znajdziesz może coś o wiele ciekawszego.
Szczerze jak masz je w cenie złomu, to weź je jak są w bdb, stanie to odsprzedaj maniakowi VW za jakiś dobry preis. A za tą kasę znajdziesz może coś o wiele ciekawszego.
to (nawet jeśli nie znajdziesz maniaka to sprzedasz je z zyskiem), albo kup papier ścierny, szczotkę drucianą i powalcz trochę z blaszakami ;) później ze dwie puszki spray'u w jakimtylkochceszkolorze i będziesz miał piękny felunek.
i będziesz miał piękny felunek.
Tutaj to trochę przesadziłeś ale tak czy inaczej będzie wyglądać lepiej niż na tych alu :)
jednak zaryzykuje :) Na zime koła nie muszą robić szału :)
Deszczyk0000
01-10-11, 12:15
ja mam omalowane w czarny mat zwyklym sperjem bez zadnego podkladu, i to nie prawda co ludzie mowia ze odpada odprskuje bla bla bla, jezdze juz prawie rok na nich i nic, jedynie obtarcia od kraweznikow dzialaja na to heh :D
btw. 5d w tym kolorze wyglada bardzo dobrze na czarnych felach, moim zdaniem :)
Deszczyk0000 a ten spray to jakiś "wyjątkowy" kupiłeś ? Jakiś podkład wcześniej? albo przecierałeś felgi żeby jakos zmatowić powierzchnię? Czy tak jak stały spryskałeś ?
Jestem ciekawy bo sam się szykuję do odświeżenia kół a nie stać mnie na oddanie do renowacji.
Deszczyk0000
01-10-11, 13:46
tylko szczotka druciana na wiertarce "zmatowione" mozna rzec, nie przykladalem sie do tego bo mialo to byc na chwile (skoo wszyscy mowili ze to lipa) ale jakos pomalowalem i sie trzyma. sprej najzwyklejszy z motoryzacyjnego bodajrze 16 zl za puszke, wyszly mnie prawie 3 puchy. felgi 15 srednio skomplikowany wzorek :) jak sie przylozysz do malowania to efekt jest naprawde zadowalajacy :)