PDA

Zobacz pełną wersję : Civic 6gen "Fugelteam"

bezelek_89
23-04-07, 16:55
Pytanie do znawcow...
czym sie rozni Civic 6gen "Fugelteam" od zwyklego 6gen?

ToNZi
23-04-07, 16:58
Fugel to salon w Niemczech... ;)

damios
23-04-07, 16:58
Czyli mozliwe ze jest jakos dziwnie obklejony

bezelek_89
23-04-07, 17:01
tylko obklejenie?
mechanicznie bez przerobek?

[ Dodano: Pon 23 Kwi, 2007 ]
pytam bo zastanawiam sie nad kupnem, a opisy w ogloszeniach czasem nijak maja sie do prawdy...

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2545909

ToNZi
23-04-07, 17:04
no wydaje mi się, że nie będzie przeróbek...

powiem tak:
ja na swojej miałem tylko nalepkę "fugel" na tylnej klapie ;)

widziałem też białego HB 6 gen z ogromnymi naklejkami przez pół auta i na białych OZ ale nie wiem dokładnie czy to było seryjne auto czy dłubnięte, bo za krótko stało, żebym zdążył się zorientować :/

bezelek_89
23-04-07, 17:06
na zdjeciu wychwycilem czerwony znaczek... (pseudo TypeR?)

ToNZi
23-04-07, 17:09
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2545909

WŁAŚNIE O NIEJ MÓWIŁEM!!!!!!!! :D widziałem ją jakieś 2-3 miechy temu na pewno na Szczepankowie niedaleko mnie.
Oglądałem ją tylko chwilę, miała właśnie te białe OZ Supertourismo, chciałem kupić same felgi ale nie chciał koleś sprzedać :(

kosztowała wtedy jakieś 7,5 koła, więc nie wiem czy nie będzie miała mniejszego przebiegu teraz :aloha: :aloha:

coala_16
23-04-07, 17:10
No moim też pisze HONDA FUGEL na tylnej klapie i jeszcze coś po niemiecku, :d
Czerwony znaczek nic nie oznacza - to pewnie auto wystawowe i tyle, całkowicie seryjne

Lopik
23-04-07, 20:07
U mnie też był obklejony tylko ... miałem 2 mniejsze napisy FUGEL i podłużne naklejki po bokach
Do tego ramki na rejestrację z napisem FUGEL i i adresem komisu ... auto chyba niczym innym się nie różni niż naklejkami :)
W sumie jak ktoś wcześniej napisał FUGEL to najprawdopodobniej sieć komisów ... a autko z linku jak dla mnie wygląda na albo auto firmowe FUGEL-a (chociaż troche dziwnie przerobione) albo mogło pełnić w jakiś sposób rolę prezentacji firmy

ToNZi
23-04-07, 20:17
sami jesteście sieciami komisów :P

jak mówię, że fugel to diler hondy to tak jest:

http://www.honda-fugel.de/pub/b/frame.asp :afro: :afro:

Wally
23-04-07, 22:46
bezelek_89, prorokiem nie jestem ale to mi auto wyglada mi na kupe... nie dosc ze obklejone (jak zdejmiesz to bedziesz mial duzo roboty bo odcien pod naklejka moze byc inny niz ten obok) to jeszcze poduszka jest inna niz kiera (nie pasuje kolorystycznie), schowek na drobne jakos w pospiechu spasowany... ogolnie wg. mnie lipton na maxa sie zapowiada.

Zreszta moja honda tez jest z Fugela i niczym nadzwyczajnym sie nie wyroznia.

Bob
24-04-07, 08:15
Nie jestem pewien, ale firma Fugel w niemczech zajmowała się także wypożyczaniem samochodów, zresztą na tej stronie fugel'a jest o tym wzmianka...

Być może jeżdził on w wypożyczalni :/

bezelek_89
24-04-07, 08:42
no to pass...
niech ktos inny ja kupuje...

dzieki za rady :)

Lazurrxe
24-04-07, 20:06
Witam.
Mialem okazje ogladac to auto , klepane z kazdej strony , przod walony konkret sam wlasciciel sie przyznal ze to na sztuke.Zreszta ten numer komorki warto zapamietac bo to nie piwrwsze ogloszenie tego "uczciwego" sprzedawcy, nie polecam z tego ogloszenia.
Banda cwaniakow i tyle.
Tam stoi tez druga hondka civic bodajrze zielona tez chu.j warta.

bezelek_89
24-04-07, 22:02
do moderatora - mozna zamknac temat

Rikoo
25-04-07, 06:39
:zamkniety temat: :zamkniety temat: :zamkniety temat: