Zobacz pełną wersję : Nowy Lakier
Mam pytanie,może wiecie ile będzie kosztować położenie nowego lakieru?? Może ktoś z was zmieniał kolor autka:)
nie tan dzial kolego :zasady:
jak chcesz juz zadac pytanie to pisz dokladnie: auto, kolor obecny, kolor docelowy itp
Generalnie za auto wielkosci cvc 3D sa to granice rzedu 1,5Kpln do cen astronomicznych
byl zly dzial...
zalezy od lakiernika :D od2k
Średnio od 2000-4000zł. Za Civica V-tej gen. chcieli odemnie 2500.
NatiSanelEG4
22-04-07, 20:57
bez zmiany koloru 2500 (Warszawa) ze zmianą pewnie więcej krzykną bo dochodzą wnęki. Ciężko teraz znaleźć dobrego lakiernika, gdyż są sami spece... moja Hanie już na poprawkach siedzi... jutro ją odbieram... zobaczymy jak teraz będzie:D Jeżeli nie bedziesz chciał udziwnień to mimo że zrobił malutkie błędy jest gość do zagadania i uczciwy.. oczywiście porawki wliczone w cene:D jakby co moge dać namiary. Pozdrawiam.
w łomiankach jest dobry zakład gdzie robią samochody powypadkowe.
zajmują sie tez malowaniem całych samochodów i mają do tego specjalny piec.
robią naprawde starannie ale troszkę długo:/ chyba ze bedziesz naciskał
jak chcesz to odezwij się na PW a dam Ci dokładny adres.
Pszepraszam ,że się wtrącam ale w Łodzi za V gen,HB wzieli z montazem nowych zderzaków i progów...a także ze szpachlowaniem błotników ( bo było ciutkę rdzy ) ,malowaniem lakierem bazowym...(malowanie z zewnątrz tylko)
...dokładnie 1450zł!!!
W jednym chcieli 2500zł...w innym zakładzie 1000-ale mało profesjonalny zakład :(
Wystarczy pojeździć a trafi się na lakiernika lub blacharza ,który nie bierze za robocizne dużo :)
Autko jest zrobione pro...;) :hinczyk:
dobre materialy kosztuja przynajmniej 1k, wiec lakierowanie calego samochodu za 1.5k to raczej sikanie odkurzaczem, a nie profi robota.
Zakład ma naprawde renomę , ale jedyny problem to to ,że płacisz mniej ale auto znika na 3-4 tyg. a nie na 1,5 tyg. ,bo lakiernik sobie robi wszycho powultku lecz skutecznie...
Zresztą w Łodzi szłyszałem ze za 4000 zł mi zrobią :aloha: ...tylko że zakład wygladał jak prom kosmiczny :) dlatego zdecydowałem się poszukać i dogadałem się... :)
Ten zakład o którym mówie jest autoryzowanym zakładem blacharsko - lakierniczym Saab'a ,wiec chłopaki znają sie na rzeczy...po prostu robią wszystkie auta po niższych cenach zeby sobie dorobić...:) ostatnio jak u nich byłem to była kolejka ,bo dobrze robią.. :)
Polecam... ;)