Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : KIEROWNICA

Devil
17-05-05, 12:56
mam pytanko czy do mojej Hondy 91r bedzie pasowala kierownica od nastepnej generacji? zastanawialem sie nad wymiana tego, moja jest taka pusta i zwykla a w tych okraglejszych generacjach byly takie calkiem calkiem kierownice.... ma ktos moze jakies pomysly?? i przede wszystkiom czy bedzie pasowala?
Pozdrawiam
-Devil-

[ Dodano: Wto 17 Maj, 2005 ]
szukalem na jakichs auto szrotach moze w jakiejs rozbitej by byla...ale nigdzie nie znalalzlem.....

Pati
17-05-05, 13:26
nie pasuje.

Devil
17-05-05, 13:27
tak mysalem ze na frezach pewnie bedzie roznica....szkoda ale warto bylo zapytac..... wiem ze clakiem znopsne sa tez od cifow ale kanadyjskiej wersji .... te beda pasowaly na bank....ale ciezko dostac... :( dzieki za informacje

elmer
17-05-05, 19:04
Wszystkie seryjne kierownice w Civicach sa IMO za duze, niezaleznie od generacji. I brakuje regulacji w poziomie. A na to rada jest prosta - odpowiednio odsadzona kierownica sportowa.

Dominik_bb
17-05-05, 23:53
nie chce cie wprowadzic w bład ale kiedys na allegro widziałem honde 4 generacji z kierownicą od 5 wiec kto wie ??moze bedzie pasowac

Devil
18-05-05, 08:48
fajnie dzeki...poszukam i sprawdze czy pasi.... jak nie to trudno a jak tak to dobrze.... a jak ne od 5gen to poszukam od 4 ale od wersji aknadyjskiej one mialy juz lkadne pelne kierownice....dzikei za odp pozdro
-Devil-

Pati
18-05-05, 10:15
co masz na mysli mowiac o 'pelnej' kierownicy? biedne wersje maja 2 ramiona, bogatsze maja 3 ramiona i są 'wklęsłe' a iVT miało 3 ramiona, obszyte skórką i kiera była 'pełna'. gdies kiedys czytałem, że pasuje kiera od któregoś accorda (4 ramiona)