Zobacz pełną wersję : Śruba w tylnej szybie
Witam posiadam civica 3-drzwiowego z 95r. z osobno otwieraną szybą tylnią.Są tam dwie dziury w szybie z jednei wychodzi wycieraczka a z druga powinna być zaślepiona u mnie wygląda to tak jest jakaś zardzewiała wielka śruba uszczelniona jakąś dętką powiedzcie mi od czego jest ta śruba jak to powinno być zrobione?Jeśli posiadacie orginalną śrube i zaślepke to chętnie kupie!
sa 2 warianty: pierwszy to plaska plastikowa zaslepka a drugi wariant to plastikowy haczyk na palec do podnoszenia szyby. dopasuj jakas okragla plastikowa zaslepka i po sprawie
Ciężko kupić taką zaślepkę (a także "łapkę" do otwierania szyby)
Możesz użyć jakiejkolwiek okrągłej plastikowej zaślepki (np. z castoramy) ale pamiętaj, żeby użyć sporo silikonu do podklejenia, bo jak tego nie zrobisz to w czasie dużych opadów deszczu możesz mieć akwarium w bagażniku ;)
Jak sie do mnie odezwiesz za jakiś tydzień lub dwa to będe miał na zbyciu taką zaślepkę :d Czekam właśnie na przesyłkę bo udało mi sie kupiś ten plastikowy haczyk do otwierania :d
a powiedz gdzie taki haczyk wyhaczyles :)??
Podłaczam sie do pytania :d
Podłaczam sie do pytania :d
:) Panowie odkąd wstąpiłem do HCKP nigdzie indziej już nie szukam :) :piwo2: