Zobacz pełną wersję : wnętrze V gen coupe a hatchback
Witam,
na wstępie zaznaczam że nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie stąd ten post :)
Panowie i panie mam pytanko odnośnie wnętrza w V gen. A i mianowicie czy boczki drzwi z Hatchbacka pasują do Coupe i odwrotnie. POtrzebuje pilnej odpowiedzi.
Z góry thx
5 gen pasuję następująco:
HB oraz QP mają te same przody...maski itp...wnętrze itp...do końca przednich drzwi w środku i na zewnątrz pasują części :) tył już nie :)
dziękóweczka śliczna bo cholera może bede kołował kilka giftów z Japanese i wolałem się upewnić :>
Croxu nie wspomniał jeszcze o dywanie, który pasuje zamiennie w obu tych autach ;]
Croxu nie wspomniał jeszcze o dywanie, który pasuje zamiennie w obu tych autach ;]
a on jest jednoczęściowy czy dwu?
Jednoczęściowy. Kończy się na siedzisku tylnej kanapy, więc pasi do qpe i hb
thompson17
19-09-11, 16:53
czyli zbierzmy info do "kupy"
od QP do HB pasuje całe wnętrze? to znaczy przednia deska, tunel, tylnie boczki, przednie, dywan? coś pominąłem?
bo poluje na czarne wnetrze i dobre jest to wiedzieć :)
Nie, tył jest kompletnie inny. Croxu wspominał, że części pasują od dzioba, do słupka B
później wszystko jest inne.
Wszystko to się zgadza co koledzy piszą, ale napewno jest kilka drobnych pierdółek, które różnią się szczególem. Np od V gena 95rok wersja noblesse wewnętrzna ramka czarna od klamki nie pasuje do coupe. Sam sprawdzałem, o ile pamiętam wejście na zaczep różnił sie był troche w innym miejscu umieszczony. Ale to taki szzcegół, poza tym myśle, że wiele części pasuje.