Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Elektryczny podnośnik szyby ( dzwi lewe - przednie ) Honda civic 95r. 5D

Lukasz91BstoK
17-09-11, 14:13
Potrzebuję całego mechanizmu jaki jest w temacie.

Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedz na ten temat.

P.S. Proszę o podanie ewentualnej ceny i miejscowości skąd jest.

Dextero
17-09-11, 17:27
A co się z twoim stało? Może daj fotki, coś doradzimy jak zregenerować.

kowal162
17-09-11, 17:30
Do giełdy z tym a nie tutaj!

Lukasz91BstoK
18-09-11, 10:16
Fotek nie robiłem ale wiem że jest w rozsypce.
Szyba przy otwieraniu, wychodzi na zewnątrz prawie cała, i za którymś razem może się szyba nie zamknąć. Potrzebuję całego mechanizmu otwierania. Byłem u znajomego z tym problemem i doradził żeby załatwić całość bo nic się nie da z tym zrobić..

ala
19-09-11, 15:12
ja bym tez chcial to bym sobie zrobil elektryczny mechanizm a nie na korbkę :P :D

Daniello205
19-09-11, 15:18
Proponuję ściągnąć boczek i sprawdzić śrubkę na środku drzwi ona chyba jest pod tą śmieszną folią. Jeżeli jest to sprawdzić czy się nie poluzowała i dokręcić a jak nie ma to dać nową i porządnie dokręcić. U mnie ona była winowajcą i miałem dokładnie takie same objawy.

KoRniK_H
19-09-11, 23:25
Niedawno miałem ten sam problem. Postanowiłem sam nareperować jak zobaczyłem jakie są ceny używek do lewych drzwi. Wyjmij cały mechanizm z drzwi i zobacz co poszło. Może uda się go jescze zrobić. U mnie wytarł się metalowy "łącznik"prowadnic. Wystarczyło go przewiercić i skręcić śrubą. Po naprawie mechanizm śmiga jak nowy.

Lukasz91BstoK
20-09-11, 17:20
Może i to jest jakieś rozwiązanie hymm.
Postaram się w najbliższym czasie sprawdzić wasze rady.

Fidox
26-09-11, 13:26
Da się podłączyć szyby pod fabryczny centralny z kluczyka żeby miał możliwość domknięcia szyb czy to już zależy od centralki i jej wymiany?

P4wlut3K
26-09-11, 20:15
Trzeba dokupić osobny moduł. Można go podłączyć pod dowolną centralkę lub autoalarm. Ja kupiłem i zamontowałem polski MPW-4 http://www.testronik.com/index.php?page=moduly_mpw4 Można przejrzeć instrukcje i mniej więcej zobaczyć co się do czego podłącza http://elsmed.pl/pobierz.php?baza=sterowniki&plik=mpw4.pdf