PDA

Zobacz pełną wersję : Bodykit

j3rz7
16-09-11, 17:17
Witam.

Mam takie pytanie. Orientuje się ktoś czy bodykit z type R da rade wsadzić do 5-cio drzwiówki? szukalem wymiarów obu modeli ale jakos nie wpadlo mi w oko (przynajmniej wymiary spojlera przedniego, tylniego i progów)

Yossarian
16-09-11, 17:23
Użytkownik leonik założył do swojego 5d pakiet od TypeR: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?7415-R18A2-HB-5D-StreetRacing-Team-%A6widnica

j3rz7
16-09-11, 17:40
ooo... dzieki wielkie:) zaraz bede wiercił temat:)

rafi8883
16-09-11, 18:50
No możesz pakować śmiało tylko będziesz miał szparę po otwarciu tylnych drzwi bo nakładka nie dochodzi do progu ale ogólnie to bez problemów. Ja u siebie wrzuciłem i jestem zadowolony :)

Powodzenia!

Ca$h
16-09-11, 21:38
Mam na sprzedaż przednią i tylną dokładkę -białe :P od endepende stan bardzo dobry

Zarandiel
16-09-11, 21:47
Jaki jest koszt nowego pakietu type r?

Ca$h
17-09-11, 15:43
Jak sam pakiet GP kosztuje ponad 4k a to są jedynie dokładki przednia + tylna, a do type R potrzeba jeszcze nadkoli, progów + spoiler 3K :D obstawiam jakieś 10tys :)

incognito
17-09-11, 16:57
Jak sam pakiet GP kosztuje ponad 4k a to są jedynie dokładki przednia + tylna, a do type R potrzeba jeszcze nadkoli, progów + spoiler 3K :D obstawiam jakieś 10tys :)

to już lepiej sprzedaj swoją Hanie, dołóż 10k i kup TypeR ;) dostaniesz samochód, bodykit i jeszcze *****isty silnik gratis :D
a tak swoją drogą to 10k za trochę plastiku... :rolleyes:

Zarandiel
17-09-11, 18:29
To chyba bardziej oplaca sie skompletować pojedynczo z allegro. Wyjdzie około 2 tysięcy + koszty malowania. Przedni + tylny zderzak widziałem po około 500-600 zł, progi po 200 i po 100 nakładki na nadkola.

Ca$h
17-09-11, 19:34
to już lepiej sprzedaj swoją Hanie, dołóż 10k i kup TypeR dostaniesz samochód, bodykit i jeszcze *****isty silnik gratis
a tak swoją drogą to 10k za trochę plastiku...
Pytanie było o nowy komplet :p Ja mam *****isty silnik, Type r mi się tylko z zewnątrz podoba :D zostaje allegro, ale ciężko kupić same dokładki bez zderzaków, mi się udało, ale temat odkładam na inne lata lub zupełnie zrezygnuję dlatego mam swoje zdobyte na sprzedaż ;)

incognito
18-09-11, 11:13
do mnie turbo ropa jakoś nigdy nie przemawiała. co kto lubi :) benzyna for life! :D

Kras
18-09-11, 15:08
Bo diesel nie jest odpowiedzia dla Type-R. Ale dla Type-S juz jak najbardziej :)

Alix
26-09-11, 23:42
Uwielbiam turbo, pod warunkiem że bez diesla :D

Co do bodykitu to przekleję co już koledze Hoze napisałem kiedyś...

>>

Jak chcesz spojlery od Type R = musisz wszystko naraz dookoła auta (obie dokładki zderzaka, oba progi, wszystkie 4 listwy ozdobne nadkoli) bo inaczej nie da rady a i tak przy progach i tylnych nadkolach czeka rzeźbienie. No i 3D mają inne podwieszenie wydechu a nawet odblaski (oryginalne kosztują nonsensownie więc lepiej, żeby były w komplecie). Taki komplecik, czy kupisz zderzaki grand prix czy nie, to w oryginale niestety masa kasy a na allegro trzeba się napocić, żeby to skompletować I jeszcze wizualnie poszerza to tylne nadkola = seryjne koła wyglądają jak o rozmiar za małe. Podsumowując, łatwiej pomalować te co masz Też fajnie wygląda, a będzie 7x taniej i 10x prościej. Ja gdyby nie nieszczęście pewnego zwierzaka i zasiłek z ubezpieczalni nie wiem, czy bym się na "przespojlerowanie" porywał... A już na pewno nie na nowych częściach

Lotka to łatwiej a'la Type R a nie oryginalną bo ta ma cenę delikatnie mówiąc z d... wziętą, a jeszcze trzeba pod nią wiercić dziury w klapie.

<<