Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Miła "akcja" w serwisie Hondy

Player
15-09-11, 08:24
Witam
W ubiegłym tygodniu otrzymałem wiadomość ze wymienią mi porysowaną szybkę obrotościmierza na nową(chyba lekko ulepszoną-ma inny odcień)
Autko civic 5D- 2.2 i-cdti> 2009 r
Aaaa i jesli ktoś słyszy przy wyłączaniu silnika lub przy ruszaniu na niskich obrotach "gręgolenie" w tylnich kołach to przyczyna jest troszke żle wykonany uchwyt wieszaka układu wydechowego. Panowie wyjmuja "kawałek gumy" który odpowiednio nacinają aby układ nie przenosił drgań na skojarzone elementy tylniego zawieszenia (temet znany z Hondy CRV)- jak reka odjoł.
PS
Ile obecnie można żądać za moje autko
HONDA Civic 5D- 2.2 i-cdti (salonowa)
Kupiona 15.06.2009 - model z 2009 po lifcie
Kolor: czarna perła, wyposażenie: comfort
Przebieg: 28 tyś org.
2 Komplety kół (lato na alu.), garażowane- stan "palce lizać":)
Śmieszna akcja- przed garażem stawiam ja i moja Pani(ma zagazowanego Lanosa-kolor pistacja)- kot sąosiada wskakuje tylko na Lanosa(zostawia slady):)
Na allegro jest jedna tez salonowa- ten sam rok- tylko najechane 60 tyś a wyposażenie Executive- 60 tyś- koleś chce?
Może będę musiał sprzedac moje cudo:( cos koło tej ceny proponować)

pozdrawiam Miłośników Hondy

zyga502
15-09-11, 20:38
ta "miła akcja" hondy to możliwość wystawienia ofert sprzedaży i opinii o cenie auta na forum??bo nie do końca rozumiem Twój post

Player
16-09-11, 06:44
Wtam
1 część posta doytyczy faktycznie zaistniałej sytuacji w serwisie
p.s 2 część posta pytanie o cenę(jest mało salonowych Civic-ów z tym silnikiem i ciężko o rozsądną opinię)
co tu jest do rozumienia?
Jestem normalnym użytkownikiem- nie reklamuje serwisu Hondy
Poza tym jest na forum dział ogłoszenia- gdzie mozna zamieścić ofertę sprzedarzy- ale ja jeszcze nie wiem czy będę musiał sprzedać
zalecam mniej podejrzliwości
to tyle

pozdrawiam

Artek82
16-09-11, 09:48
Wystaw od 1PLN bez ceny minimalnej, będziemy podbijać.

Pabloss
22-09-11, 21:01
Mmmm chyba do przeniesienia do dzialu sprzedaz