Zobacz pełną wersję : Civic V - zatrzaśnięte
Cześć.
Zrobiłem najlepszy numer świata :) Zatrzasnąłem sobie drzwi w moim samochodzie, przy czym kluczyki zostawiłem w stacyjce i silnik pracuje :) Wiecie jak otworzyć civica V tak, żeby niczego nie połamać? Zamek mam już nieco pogięty, chyba się ktoś już kiedyś włamywał.
A 2gi komplet kluczy? Bo jakoś innego pomysłu nie mam :P
Jeśli to HB to da się wejść przez bagażnik ale jak to nie wiem :P
oj ludzie ludzie
Zakładasz białe skarpetki , białą koszulkę i białe spodenki i sztuczne wąsy
Wybierasz sie do sklepu ze sprztętem do teniza ziemnego
Nabywasz jedna sztuke piłęczka tenisowa
wrcasz do domu sciągasz kamufalaż i robisz mały otwór w piłce
pod osłoną nocy zbliżasz sie do swojego pojazd przykładasz piłke do zamka , poczym energicznie w nią uderzasz, możesz sobie wyobrazić że napier88lasz kaczyńskiego w twarz
i Gotowe
Widzę, że u reaktora pomysły iście filmowe, np. "Psy 2" xD
Jeśli masz manualne szyby dasz radę jedną trochę opuścić "na chama" od zewnątrz. Potem drut i kombinujesz z zamkiem w drzwiach z uchyloną, albo długi kij i z zamkiem po przeciwnej stronie.
No niestety, zamek wpadł do środka :P Musiałem wybić szybę żeby zgasić samochód. Za ciemno było już do zabawy a bak cały paliwa. Skubańca zgasić nie mogłem. :)
ps. Nie ma ktoś szyby prawej przedniej do civic HB V gen i wkładki do zamka lewej w Łodzi?
No to troche kłopotu się narobiło. A powiedz, jak to się właściwie stało? Tak z ciekawości pytam :)
Pisz do Crox'a. Ma hatcha na części aktualnie - jest z EPA ;]
Nie latwiej bylo otworzyc maske i wypiac swiece ?;> Wystarczy chwile pomyslec a nie odrazu do rozbijania szyby ;D
a jak chcesz otworzyć maskę einsteinie
??
vnv_nation
14-09-11, 02:48
a jak chcesz otworzyć maskę einsteinie
??
Pewnie wybic szybe w masce :p
NIE !!! położyć się pod auto znaleźć linkę i pociągnąć a nawet szarpnąć otworzy się wiem o tym testowane :p
A jak niby mądra głowo chcesz maskę otworzyć ? :)
Linka jest pod blachami, No Way!!!
Ale już jest po kiełbasie, także nie ma co dyskutować :p
było zatkać wydech i by sobie zgasł:p
kluczyki do civicow czesto pasuja wymiennie, do drzwi bo do stacyjki już nie.
Trzeba było poprosić kogoś, mającego 5/6 gen ( japan spec) o użyczenie kluczyków.
Pewnie, zamiast chwilę poprawcować śrubokrętem - lepiej szybę zbić.
Od razu zainwestuj w zapasowe klucziki.
14 minuta
http://video.google.com/videoplay?docid=7387325609817660881#