Zobacz pełną wersję : Jaka opcja lepiej mi sie opłaca???
mam Honde Ek3 d15z6 konczy mi sie po malu sprzeglo mozecie mi doradzic czy lepiej zalozyc original czy mozna nieznacznie dolozyc badz w tej samej cenie badz tansze zalozyc lepsze wyczynowe?
I jak moge prosic to napiszcie ile kosztuje mniej wiecej original a ile te sportowe sprzegła z Gory dziekuje:)
Chyba Aisin były na pierwszy montaż jak kiedyś czytałem tu na forum.
Koszt pewnie coś ok. 500 zł, cena w ASO pewnie (strzelam) z 1,5 tyś? Wyczynowego sie nie opłaca do tego silnika, chyba, że planujesz ostro dłubać ten silnik.
Reszty szukaj na forum bo było o sprzęgłach już milion tematów.
po ch*j sportowe , sportowe bedzie ciezej chodzić
Myślę, że jak kupisz oryginalne kompletne Exedy koszt zapewne ok 450zł -550zł + robocizna to byłoby najlepsze rozwiązanie.
A jeżeli już by tak wszystko ładnie było na wierzchu, to włożyc lżejszy zamach...;D
d15z6 ma zamach 200mm, dobrze pamiętam?? To taniej wyjdzie wrzucić tam zamach 212 może być odelżony + np. exedy hck2026, bo sprzęgła pod 200 jakieś niewspółmiernie droższe są od tych 212, przynajmniej tak jest (było?) z exedy... także warto się zorientować i rozważyć taką opcje.
Reszty szukaj na forum bo było o sprzęgłach już milion tematów.
Dwa miliony.
Wystarczy chociażby zerknąć w dział giełda, tam są nowe sprzęgła z cenami!