PDA

Zobacz pełną wersję : tasma termoizolacyjna

Kirk01
11-09-11, 12:33
Powiedzcie mi dlaczego tasma z kategorii krawieckiej jak w linku http://moda.allegro.pl/tasma-nosna-25mm-612-i1807597299.html po zlotowce za metr jest identyczna jak sprzedawana na allegro po 80 zł za 10m? czy to zdzierstwo i mozliwe ze to ta sama tasma?

ppiotrek
11-09-11, 12:37
Z pewnością jest ta sama!:cool: Tylko jak założysz coś takiego to nie odpalaj auta...

zakit
11-09-11, 12:52
Z pewnością jest ta sama!:cool: Tylko jak założysz coś takiego to nie odpalaj auta...
lepiej tak nie mow bo jeszcze sie chlopak na ironii nie bedzie znał i bedzie problem jak spali auto...

Kirk01
11-09-11, 13:12
spoko rozumiem:)

Kirk01
12-09-11, 10:44
a slyszalem jeszcze opinie ze owiniety kolektor szybciej sie zniszczy? czy to mozliwe przeciez to kwasowka

spychu
12-09-11, 10:51
A od kogo slyszales ta opinie o tym niszczeniu sie kolektora ? :)

Moj jakos juz 3 lata daje rade owiniety tasma i raczej nie ma zamiaru przestac.

billiejoe
12-09-11, 11:38
a slyszalem jeszcze opinie ze owiniety kolektor szybciej sie zniszczy? czy to mozliwe przeciez to kwasowka
Z tego co wiem to ktoś kiedyś wspomniał o czymś takim i od tamtej pory słyszę nagminnie o niszczeniu się kolektorów, szkoda że nikt nie pytał wtedy po jakim czasie i jak użytkowany był samochód etc...dla mnie bujda, nie mówię bo wyjątki się zdarzają ale nie stanowią reguły

lozek
12-09-11, 12:23
Z tego co wiem to ktoś kiedyś wspomniał o czymś takim i od tamtej pory słyszę nagminnie o niszczeniu się kolektorów, szkoda że nikt nie pytał wtedy po jakim czasie i jak użytkowany był samochód etc...dla mnie bujda, nie mówię bo wyjątki się zdarzają ale nie stanowią reguły

zapewne taki zbieg okoliczności po prostu, że ktos miał owiniety kolektor, za*ebał nim z krawężnik i ten akurat się zniszczył :D Innego wyjścia nie widzę, jak kawalek taśmy może zniszczyć kolektor? Mam 4-2-1 owinięty taśmą termo grafitową i nic sie nie dzieje.

billiejoe
12-09-11, 22:55
Wersja była bodajże taka że się przegrzał i przez to materiał był zrobił podatny na uszkodzenie co też się stało, jakoś tak chyba :D No ale ja nie planuje zdejmować bandaża z tego tytułu :)